![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188015 <---- Mother Board http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115037 <--------- procesorius Na aš perskaičiau po to, kai aš nusipirkau šiuos du pastatyti, kad BIOS reikia būti atnaujintas paleisti procesoriaus. It kinda susijusių nelaimingų man, kad aš negalės to daryti be kitos procesorius įkrauti su pirmuoju. turėčiau nerimauti, ar aš karališkai prisukamas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parsisiųsti BIOS atnaujinimas dabar Stick ją flash drive, tada atlikite savo sukurti ir atnaujinti, tada.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| taigi procesorius dirbs net be atnaujinti, todėl aš iš tikrųjų Flash Mo-Bo? atrodo keistai į mane. BTW tyvm už greitą atsakymą |
|
| |||
| |||
| Tai bus darbo.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| nuostabus. labai tau ačiū. dabar visi turiu OT nerimauti yra dalių yra Stollen nuo mano priekio veranda, lol .... Palaukite Thats not funny .... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Overclocking Intel E8400 - Core greitis ir multiplikatoriaus svyruoja | Juan Bueno | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 6 birželis 2009 15:45 |
| Asus P5Q PRO Intel E8400 perkaitimo Please help | krazor | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 10 spalis 2008 04:21 |
| Upgrading to Intel E8400 - Help! | Iškraipymas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 10 | 4 liepa 2008 06:05 |
| NForce sistemoje. | RawrrrFace16 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Balandis 16, 2008 19:59 |
| Ar 680i Volt Reg vandens bloko darbą su 780i plokštę? | Compasky | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 9 kovas 2008 11:41 |
| Temos įrankiai | |
| |