![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188015 <---- Mother board http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115037 <--------- procesors Nu es izlasīju pēc tam, kad es nopirku šīs divas būvēt ka BIOS bija jāatjaunina, lai palaistu pārstrādātājam. Tas kinda aizsardzības apdraudējumu, ka man nebūs iespēja to izdarīt bez citam pārstrādātājam to boot up vispirms. man vajadzētu pārtraukt bažas, vai es esmu royally screwed? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download BIOS update tagad, pielīmējiet to uz flash drive, tad izdariet savu izveidot un atjaunināt to tad.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tā procesors darbosies pat bez update, lai es varētu faktiski flash mo-bo? šķiet dīvaini uz mani. btw tyvm par ātru atbildi |
|
| |||
| |||
| Tas būs darbs.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| satriecošs. liels paldies. Tagad viss, kas man ot jāuztraucas ir daļās Stollen pie mana priekšā lievenis, lol .... pagaidiet thats nav smieklīgi .... |
![]() |
|
| Bookmarks |