![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188015 <---- Bord Mama http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115037 <--------- procesor Ei bine l-am citit dupa ce am cumparat aceste două pentru a construi ca BIOS-ul necesar pentru a fi actualizat pentru a rula procesor. Se cam sperie pe mine că nu voi fi capabil la spre a face că, fără un alt procesor la spre cizme sus cu primul. ar trebui să mă opresc îngrijorătoare, sau sînt i regeşte dat de dracu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Descărcaţi actualizare BIOS acum, stick-o pe o unitate flash, apoi alegeţi dumneavoastră construim şi să o actualizaţi apoi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| atât de procesor va funcţiona chiar şi fără actualizare, ca să pot fulger de fapt, MO-bo? se pare ciudat la mine. tyvm BTW pentru răspuns rapid |
|
| |||
| |||
| Itll 'work.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| teribil. mulţumesc foarte mult. acum tot ce am vă faceţi griji despre OT este piese Stollen fiind în afara pridvor fata mea, lol .... aşteptaţi thats .... nu-i amuzant |
![]() |
|
| Marcaje |