![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188015 <---- Matka palube http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115037 <--------- Procesor Tak som si prečítal čo som kúpil tieto dva pre vybudovanie že bios je potrebné aktualizovať, aby bol spustený procesor. To ma trochu desí, že nebudem môcť robiť to, že bez ďalšej procesor pre štart s prvou. mám zastaviť znepokojujúce, alebo som kráľovsky naskrutkujú? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiahnite aktualizáciu systému BIOS hned, nalepiť ju na flash disk, potom sa vaše vybudovať a potom aktualizovať.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| takže procesor bude fungovať aj bez aktualizácie, takže som skutočne flash MO-bo? Zdá sa mi, odd. btw tyvm pre rýchlu odpoveď |
|
| |||
| |||
| To bude fungovať.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| desivé. mockrát děkuji. Teraz všetko som ot obávať je stollen diely sú z môjho predné verandu, lol .... počkajte, to je k smiechu nie je .... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Overclocking Intel E8400 - Core rýchlosti a multiplikátor kolísavé | juan bueno | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 6. júna 2009 15:45 |
| Asus P5Q pre Intel E8400 PREHRIATIA Prosím pomôžte | krazor | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 10. októbra 2008 04:21 |
| Upgrade na Intel e8400 - Help! | Twisted | Procesory, základné dosky & RAM | 10 | 4. júla 2008 06:05 |
| NVIDIA nForce System. | RawrrrFace16 | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 16. apríl 2008 19:59 |
| Bude 680i Volt Reg Vodné Blok pracovať s 780i desku? | Compasky | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 9. Marec 2008 11:41 |
| Thread Tools | |
| |