![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам emachines 620, който сега е 4 години стар. Аз съм просто се чудех как дълги години правя тия компютри последно? Отговор скоро моля. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако третирани добре, тя ще продължи още 10, добре, ако имате намерение за изпращане по имейл и обича само
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично аз искам да се търси ъпгрейд в друга година.
| |||
| |||
| Имам p133 в гаража, който е все още текат, трябва да бъде 12 или повече години, все още няма какво имам нужда там. |
|
| |||
| |||
| Имаш компютър във вашия гараж. Аз трябва имат компютър в моя гараж. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Искам вода доказателство един часа peeping нагоре към мен в тоалетната. Една "Няма огледало на тавана, аз искам 30" TFT там ...... bluetoothed до обектива .....
|
| |||
| |||
| Аз правя малко rallying и 3 коли, е по-лесно и по-чисти да имат спец., Промени, услуга и т.н. историята на компютъра, отколкото на хартия + I може да играе MP3, докато аз съм в гаража. Старата 133 е силно момиче и не изглежда да има предвид студено / топло, масло и т.н., макар и да направя, минават през няколко монитори, но както винаги изглежда са няколко достъпни безплатно за Freecycle какво, по дяволите. |
|
| |||
| |||
| Уау. Звучи ми като нещо гараж. Нашата е изпълнена с кабели и шкафове и коледна украса и общи глупости. |
|
| |||
| |||
| Вашият гаража ми звучи като ято гълъби |
|
| |||
| |||
| И нашите таванско помещение, както и да бъде честен. Мисля си за това ние имаме много кабели и шкафове и коледна украса и общи глупости. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Въпрос към Далечния Извикай 2 | hitman0042 | PC & конзолата Gaming | 12 | 14 Дек 2008 21:20 |
| Рам Въпрос | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 26 ноември 2008 11:59 |
| Аз също имат RAM въпрос | tomthedrummer1992 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 6 октомври 2008 11:04 |
| Друг RAM въпрос! | sturo | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 10 Окт 2007 09:58 |
| Въпрос моля Help> _ < | Ria | Общи Хардуер Чат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |