![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám eMachines 620, která je nyní 4 roky. Jsem jen zvědav, jak dlouho v letech do těchto počítačů naposledy? Odpověď brzy prosím. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud se dobře zachází, bude to poslední vám dalších 10, a pokud plánujete na odeslání e-mailem a má rád jen
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobně bych se snaží zdokonalit v jiném roce.
| |||
| |||
| Mám p133 v garáži, která je stále běží, musí být 12 nebo více let, stále ještě dělá to, co potřebuju tam. |
|
| |||
| |||
| Máte počítač ve vaší garáži. I muset mít počítač v mé garáži. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chci vodotěsné jedno nakouknutí se na mě na záchod. 'Nevadí zrcadlo na strop, chci 30 "TFT, že ...... bluetoothed na objektivu .....
|
| |||
| |||
| Já trochu sjednotit a mají 3 auta, je to jednodušší a čistší mít spec, mods, servisní historie atd. v PC než na papíře + mohu přehrávat MP3, zatímco já pracuji v garáži. Starý 133 je robustní dívka a nezdá se mysl za studena a za tepla, olej atd., i když jsem si projít několik monitorů, ale vždycky se zdají být málo k dispozici zdarma na Freecycle co, sakra. |
|
| |||
| |||
| Wow. Zní to jako můj typ garáže. Naše je prostě plný kabelů a skříní a vánočních ozdob a všeobecné kecy. |
|
| |||
| |||
| Garáže zní jako moje loft |
|
| |||
| |||
| A naše podkroví a abych byl upřímný. Přemýšlet o tom máme spoustu kabelů a skříní a vánočních ozdob a všeobecné kecy. |