![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα eMachines 620 που είναι τώρα 4 ετών. Είμαι απλά αναρωτιόμαστε πόσο καιρό σε αυτά τα χρόνια κάνουν PCs τελευταία; Απάντηση σύντομα σας παρακαλώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν αντιμετωπίζονται καλά, θα σας τελευταία άλλο 10, και αν το σχέδιο για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του αρέσει μόνο
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσωπικά, θα ήθελα να αναζητούν να αναβαθμίσουν σε άλλο έτος.
| |||
| |||
| Έχω ένα p133 στο γκαράζ που λειτουργεί ακόμα, πρέπει να είναι 12 ή περισσότερων ετών, εξακολουθεί να κάνει αυτό που χρειάζομαι εκεί. |
|
| |||
| |||
| Έχετε έναν υπολογιστή με το γκαράζ σας. Εγώ πρέπει έχουν υπολογιστή στο γκαράζ μου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θέλω νερό απόδειξη μία PEEPING σε μένα στην τουαλέτα. Μια "nevermind κάτοπτρο στην οροφή, θέλω ένα 30" TFT υπάρχει ...... bluetoothed να φακό .....
|
| |||
| |||
| Να κάνω λίγο συσπείρωσης και έχει 3 αυτοκίνητα, είναι πιο εύκολο και καθαρότερα να έχει το spec, mods, κτλ υπηρεσία ιστορία στον υπολογιστή από το χαρτί + I μπορούν να παίξουν MP3 ενώ δουλεύω στο γκαράζ. Το παλιό 133 είναι ένα ισχυρό κοριτσάκι και δεν φαίνεται να πειράζει το κρύο / θερμότητας, πετρέλαιο κ.λπ., αν και έχω περάσει μερικά μόνιτορ, αλλά ως εκεί πάντα φαίνεται να είναι λίγες διαθέσιμες δωρεάν για Freecycle τι διάολο. |
|
| |||
| |||
| Ουάου. Ακούγεται σαν είδος γκαράζ μου. Το δικό μας είναι μόνο συμπληρώνεται με τα καλώδια και τα ντουλάπια και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και γενικά χάλια. |
|
| |||
| |||
| Το γκαράζ μου ακούγεται σαν πατάρι |
|
| |||
| |||
| Και μας πατάρι αλλά και για να είμαστε ειλικρινείς. Το σκέφτομαι έχουμε πολλά καλώδια και τα ντουλάπια και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και γενικά χάλια. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερώτηση σχετικά με το Far Cry 2 | hitman0042 | PC & Console Gaming | 12 | 14 Δεκ. 2008 21:20 |
| Ερώτηση Ram | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 26 Νοε 2008 11:59 |
| Έχω επίσης μια ερώτηση RAM | tomthedrummer1992 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 6 Οκτ 2008 11:04 |
| Ένα άλλο ερώτημα RAM! | sturo | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 10 Οκτ 2007 09:58 |
| Ερώτηση παρακαλώ βοηθήσει> _ < | Ria | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 10 Απρ 2007 12:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |