![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam eMachines 620 koji je sada 4 godine. Ja sam samo zanima koliko dugo u ovim godinama to last računala? Odgovori uskoro molim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako se tretira dobro, to će trajati vi drugi 10, i ako mislite na slanje e-po š te voli samo
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobno, ja bih se u potrazi za nadogradnju u drugoj godini.
| |||
| |||
| Ive 'je dobio p133 u garaži koja se i dalje prikazuju, mora biti 12 ili više godina, i dalje radi ono što mi treba tamo. |
|
| |||
| |||
| Imate računalo u vašoj garaži. Ja morati imaju računalo u svojoj garaži. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Želim vode jedan dokaz peeping up at me u zahod. An 'Nema veze ogledalo na stropu, želim od 30 "TFT postoji ...... bluetoothed na objektiv .....
|
| |||
| |||
| Radim malo rallying i 3 automobila, to je lakše i čistije imati spec., MODs, uslugu i sl. povijesti na računalu nego na papiru + I can play MP3 dok radim u garaži. Stara je 133 robustnih stara djevojka, i ne čini da vidu hladnih / topline, ulja i sl., iako mi je činiti kroz nekoliko monitora, ali kao i uvijek ima činiti se biti dostupna za nekoliko dana slobodnog Freecycle Što je, dovraga. |
|
| |||
| |||
| Wow. Zvuči kao moja vrsta garaža. Naši samo je ispunjen kabeli i ormari i božićni ukrasi i opće sranje. |
|
| |||
| |||
| Vaša garaža zvuci kao moj lobovati |
|
| |||
| |||
| A naši potkrovlje i da budem iskren. Razmišljanje o tome imamo puno kablova i ormari i božićni ukrasi i opće sranje. |