![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy 620 eMachines amely most 4 éves. Én csak gondoltam, milyen hosszú évek talán a PC utoljára? Válasz hamarosan kérem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha jól kezelik, akkor az utolsó egy másik 10, és ha a terv a levélküldés és szeret csak
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Személy szerint én lennék arra, hogy frissítse a másik évben.
| |||
| |||
| Van egy p133 a garázsban, hogy még fut be kell 12, vagy több év, de mit tudok oda. |
|
| |||
| |||
| Van egy számítógép a garázs. Én kell a számítógép az én garázs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt akarom, a víz egy igazolást peeping fel velem a vécé. A "Gyerünk a tükör a felső határ, azt akarom, hogy egy 30" TFT ott ...... bluetoothed a lencse .....
|
| |||
| |||
| Én egy kicsit a gyülekezési és a 3 autó, ez könnyebb és tisztább, hogy a SPEC, mods, history etc szolgáltatást a számítógépen, mint a papír + I játszhatnak MP3, amíg én dolgozom a garázsban. A régi 133 egy erőteljes régi lányt, és nem úgy tűnik, hogy mind a hideg / meleg, olaj, stb, de én megyek keresztül néhány monitorok, de mindig úgy tűnik, hogy kevés a rendelkezésre álló szabad a Freecycle mi a fene. |
|
| |||
| |||
| Wow. Úgy hangzik, mintha én egyfajta garázs. A miénk csak teli kábeleket és szekrények, karácsonyi díszek, valamint az általános szar. |
|
| |||
| |||
| Saját garázs hangzik, mintha én loft |
|
| |||
| |||
| És a padláson, és hogy őszinte legyek. Gondoltam, hogy van egy csomó kábelek és szekrények, karácsonyi díszek, valamint az általános szar. |