![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי 620 eMachines שנמצא כיום בת 4. אני רק תוהה כמה זמן שנים לעשות אלה מחשבים האחרון? אנא השב בקרוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם מטופלים היטב, היא תימשך אליך עוד 10, גם אם אתה מתכנן על דואר אלקטרוני ו אוהב רק את
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אישית, אני רוצה להיות להסתכל לשדרג בעוד שנה.
| |||
| |||
| אני כבר יש p133 במוסך, כי הוא עדיין רץ יש 12 או יותר שנים, עדיין עושה מה שאני צריך שם. |
|
| |||
| |||
| יש לך את המחשב ב-Garage. אני חייב יש במחשב שלי מוסך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רוצה הוכחה אחת מים הצצה למעלה לעברי את לו. An 'nevermind מראה על התקרה, אני רוצה 30 "TFT שם ...... bluetoothed כדי עדשה .....
|
| |||
| |||
| אני עושה קצת rallying ויש להם 3 מכוניות, קל לניקוי ו לקבל את spec, mods, שירות היסטוריית וכו במחשב מאשר על נייר + אני יכול לנגן MP3 בעת אני עובד במוסך. 133 הישנה היא ילדה בן בריא ואינו נראה דעתך על קור / חום, שמן וכו ', אבל אני רוצה לעבור כמה צגים, אבל כמו תמיד יש נראה כמה זמין בחינם על Freecycle מה לעזאזל. |
|
| |||
| |||
| וואו. נשמע לי כמו סוג של מוסך. שלנו היא פשוט מלא כבלים ו cupboards ו המולד decorations תויללכו שטויות. |
|
| |||
| |||
| מוסך שלך נשמע כמו שלי עלית גג |
|
| |||
| |||
| ואת עלית גג גם להיות כנים. חושב על זה יש לנו הרבה כבלים ו cupboards ו המולד decorations תויללכו שטויות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שאלה לגבי רחוק Cry 2 | hitman0042 | PC & קונסולת משחקים | 12 | 14th דצמבר 2008 21:20 |
| ראם שאלה | P5200 | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 26 נובמבר 2008 11:59 |
| יש לי גם שאלה של זיכרון RAM | tomthedrummer1992 | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 6 אוקטובר 2008 11:04 |
| שאלה נוספת של זיכרון RAM! | sturo | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -10 אוקטובר 2007 09:58 |
| שאלה בבקשה עזרה> _ < | Ria | כללי חומרה צ 'אט | 3 | -10 לאפריל 2007 12:58 |
| שרשרת כלים | |
| |