![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu EMachines 620 kuri dabar yra 4 metai. Man tiesiog įdomu, kaip ilgai tai šių metų AK paskutinis? Atsakyti greičiau prašom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei gerai elgiamasi, tai truks jums dar 10, ir jei jūs planuojate elektroniniu paštu ir patinka tik
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asmeniškai aš būčiau ieškote atnaujinti kitais metais.
| |||
| |||
| Turiu garaže, kad vis dar veikia, turi būti 12 arba daugiau metų P133, vis ką turiu ten. |
|
| |||
| |||
| Turite savo garažas kompiuterio. I privalėti turėti kompiuterį Mano garažas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noriu vandens įrodymas vienas Podglądający iki ne man klozetas. "Nevermind ant lubų veidrodis, noriu 30" TFT ten ...... bluetoothed į objektyvą .....
|
| |||
| |||
| Aš ir darni tiek ir turi 3 automobilius, lengviau ir švaresnis, kad spec, mados, paslaugos istorija ir tt ant PC, nei ant popieriaus + galiu groti MP3, kol aš dirbu garažas. Senas 133 tvirtas mergaitė, ir neatrodo, kad tai šaltas ir šilumos, naftos ir tt, nors man pereiti per keletą monitorių, bet kaip ten visada atrodo, kad nedaug galima nemokamai Freecycle kas pragarą. |
|
| |||
| |||
| Wow. Panašiai kaip mano Rūšiuoti garažas. Mūsų yra tiesiog alsuoja ir kabelių spintos ir Kalėdų papuošalų ir bendrojo šūdas. |
|
| |||
| |||
| Jūsų garažas Panašiai skambanti mano palėpėje |
|
| |||
| |||
| Ir mūsų palėpėje taip pat turi būti sąžiningas. Mintys apie tai mes ir kabelių spintos ir Kalėdų papuošalų ir bendras šūdas aikštelė. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klausimas apie Far Cry 2 | hitman0042 | PC & konsolės Žaidimai | 12 | 14 gruodis 2008 21:20 |
| Ram Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Lapkritis 26, 2008 11:59 |
| Aš taip pat turiu klausimą RAM | tomthedrummer1992 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 6 spalis 2008 11:04 |
| Kitas RAM klausimą! | sturo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 10 spalis 2007 09:58 |
| Klausimas Please help> _ < | Ria | General Hardware Chat | 3 | Balandis 10, 2007 12:58 |
| Temos įrankiai | |
| |