![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu am un 620 emachines, care este acum 4 ani. I'm întrebam cât de mult în ultimii ani a face aceste PC-uri trecut? Răspundeţi, vă rugăm să curând. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă sunt tratate bine, aceasta va dura un alt 10, bine, dacă aveţi de gând pe email-uri şi îi place doar
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Personal, mi-ar fi privire la actualizarea în alt an.
| |||
| |||
| Am un p133 în garaj, pe care se execută în continuare trebuie să fie de 12 sau mai mulţi ani, încă mai face ceea ce am nevoie acolo. |
|
| |||
| |||
| Ai un calculator in garaj. Eu trebui au un calculator in garajul meu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vreau o dovadă de apă Peeping sus la mine in toaleta. Nevermind Un "o locatie de pe tavan, vreau un 30" TFT acolo ...... bluetoothed la o lentilă .....
|
| |||
| |||
| I a face un pic de unirea şi au 3 masini, este mai uşor şi mai curat pentru a avea spec., mods, servicii etc istorie de pe PC decât pe hârtie + I poate reda MP3 in timp ce lucrez in garaj. 133 vechi este o fata robust vechi si nu pare să minte rece / caldura, etc ulei, deşi fac treacă printr-o câteva monitoare, dar ca exista întotdeauna par să fie câteva disponibil gratuit pe Freecycle ce dracu '. |
|
| |||
| |||
| Wow. Pare a fi un fel meu de garaj. A noastră este doar umplut cu cabluri si dulapuri si decoratiuni de Craciun si crap generale. |
|
| |||
| |||
| Garaj suna ca loft meu |
|
| |||
| |||
| Şi loft noastre, precum şi să fie cinstit. Ma gandesc la asta avem o mulţime de cabluri şi dulapuri si decoratiuni de Craciun si crap generale. |