![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mám eMachines 620, ktorá je teraz 4 roky. Som len zvedavý, ako dlho v rokoch do týchto počítačov naposledy? Odpoveď čoskoro prosím.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ak sa dobre zaobchádza, bude to posledná vám ďalších 10, a ak plánujete na odoslanie e-mailom a má rád len
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Osobne by som sa snažia zdokonaliť v inom roku.
|
|||
|
|||
|
Mám P133 v garáži, ktorá je stále beží, musia byť 12 alebo viac rokov, ešte stále robí to, čo potřebuju tam.
|
|
|
|||
|
|||
|
Máte počítač vo vašej garáži. I musieť mať počítač v mojej garáži.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Chcem vodotesné jedno nakouknutí sa na mňa na záchod.
'Nevadí zrkadlo na strop, chcem 30 "TFT, že ...... bluetoothed na objektívu .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja trochu zjednotiť a majú 3 autá, je to jednoduchšie a čistejšie mať spec, mods, servisná história atď v PC ako na papieri + môžem prehrávať MP3, kým ja pracujem v garáži. Starý 133 je robustný dievča a nezdá sa myseľ za studena a za tepla, olej atď, aj keď som si prejsť niekoľko monitorov, ale vždy sa zdajú byť málo k dispozícii zadarmo na Freecycle čo, sakra.
|
|
|
|||
|
|||
|
Wow. Znie to ako môj typ garáže. Naša je jednoducho plný káblov a skríň a vianočných ozdôb a všeobecné kecy.
|
|
|
|||
|
|||
|
Garáže znie ako moje loft
|
|
|
|||
|
|||
|
A naša podkroví a aby som bol úprimný. Premýšľať o tom máme veľa káblov a skríň a vianočných ozdôb a všeobecné kecy.
|