![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам еМацхинес 620 који је сада 4 година. Ја само питам колико дуго година у овим рачунарима да траје? Молим одговор ускоро. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако се третира добро, то ће вам последња други 10, и ако планирате за слање е-поште и воли само
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично, ја бих се у потрази за надоградњу у другој години.
| |||
| |||
| Имам п133 у гаражи која је још увек покренут мора бити 12 или више година, и даље ради оно што ми треба тамо. |
|
| |||
| |||
| Имате рачунар у гаражи. Ја морати има рачунар у својој гаражи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Желим водоотпорне један пеепинг ме је у тоалет. "Неверминд огледало на плафону, желим 30" ТФТ има ...... блуетоотхед до објектива .....
|
| |||
| |||
| Ја мало окупљања и имају 3 аутомобила, то је лакше и чистије да специфицаллы, Модови, итд сервис историје на ПЦ него на папиру + Ја бих да пустите МП3 док сам радио у гаражи. Стари 133 је робустан девојчице и изгледа да не мисли хладно / топлоте, уља итд, мада ја не идем кроз неколико посматрача, али како тамо изгледа увек да буде неколико доступан бесплатно на Фреецыцле шта пакао. |
|
| |||
| |||
| Уоу. Звучи као нека врста моје гараже. Наша је само пуна каблова и ормани и божићних украса и опште срање. |
|
| |||
| |||
| Ваш гаража звучи као моје поткровље |
|
| |||
| |||
| И наш голубарник као и да будем искрен. Размишљање о томе имамо много каблова и ормани и божићних украса и опште срање. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Питање о Фар Цры 2 | хитман0042 | ПЦ & конзоле Игре | 12 | 14 децембар 2008 21:20 |
| Рам Питање | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 26 новембар 2008 11:59 |
| ЈА исто тако имати РАМ питање | томтхедруммер1992 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 6 октобар 2008 11:04 |
| Други РАМ питање! | стуро | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 10 октобар 2007 09:58 |
| Питање угодити помоћ> _ < | Ријас | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |