по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Клавиатурата се заключва

Reply

Нишка Инструменти
Old 20 декември 2007, 05:27
Новите държави Група

Здравейте аз съм нов, но тук ми е проблема:

Аз съм с помощта на Microsoft Keyboard 1.0A Основни

Всеки път, когато натиснете [Ctrl] бутона два пъти последователно, заключване на клавиатурата и всички светлинни ефекти. Трябва да натиснете [ESCAPE], за да го отключите. Знае ли някой какво ще доведе това?

Имам чувството, че това е хардуерен или функция водача. Може ли някой да хвърли малко повече светлина върху това как да изключите тази функция? Много досадно, когато се опитват да играят полуживот, или дори да копирате + функции паста също.
Old 20 декември 2007, 10:40
Номер на групата

hhhmm сте играч наоколо в Control Panel> настройките на клавиатурата

Спомням си един заключване опция там

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 20 декември 2007, 13:50
Новите държави Група

Не че няма опция там, само на 2 разделите. един ми позволява да настройвате честотата курсора мигане и ключови повтаря, а другият е раздела хардуер, който не помогне един от двамата.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc