menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Klávesnice vězení

Reply

Thread Nástroje
Old 20.prosince 2007, 05:27
Nový člen skupiny

Default Klávesnice vězení

Dobrý den, jsem nový, ale tady je můj problém:

I am using Microsoft Základní Keyboard 1.0A

Kdykoliv jsem stiskněte [CTRL] tlačítka dvakrát za sebou, zámků klávesnice nahoru a všechna světla blesku. Musím stiskněte [ESCAPE] ho odemknout. Ví někdo, co by cause this?

Mám pocit, že je to hardware nebo ovladače funkce. Může někdo vrhnout nějaké světlo na to, jak tuto funkci vypnout? Velmi nepříjemné, když se snaží hrát Half-life, nebo dokonce kopírovat + vložit i funkce.
Old 20. prosince 2007, 10:40
Dárce Skupina

hhhmm jste hráli asi v ovládacím panelu> nastavení klávesnice

Vzpomínám si na tu možnost uzamykání

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 20.prosince 2007, 13:50
Nový člen skupiny

No tam žádná možnost existuje, jen 2 karty. jeden mi dovoluje nastavit kurzor blikat klíčové sazby a opakuje, další karta je hardware, který není ani pomoci.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Keyboard Error or No současnost Keyboard zvládnout Obecné Hardware Chat 20 27.října 2009 16:26
Počítač zamrzne při boot menu - Celkem vězení syer Obecné Hardware Chat 1 25. května 2009 07:30
Ks vězení Problem Dave8282uk Obecné Hardware Chat 1 11. prosince 2007 02:59
Klávesnice Konfigurace - Nastavení Logitech klávesnice ve Windows Počítačové Spec Obecné Hardware Chat 3 16. května 2007 06:31
Klávesnice - Jak čistit klávesnici? o glyphon Obecné Hardware Chat 7 4. října 2006 15:26
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.