![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, jsem nový, ale tady je můj problém: I am using Microsoft Základní Keyboard 1.0A Kdykoliv jsem stiskněte [CTRL] tlačítka dvakrát za sebou, zámků klávesnice nahoru a všechna světla blesku. Musím stiskněte [ESCAPE] ho odemknout. Ví někdo, co by cause this? Mám pocit, že je to hardware nebo ovladače funkce. Může někdo vrhnout nějaké světlo na to, jak tuto funkci vypnout? Velmi nepříjemné, když se snaží hrát Half-life, nebo dokonce kopírovat + vložit i funkce. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm jste hráli asi v ovládacím panelu> nastavení klávesnice
| |||
| |||
| No tam žádná možnost existuje, jen 2 karty. jeden mi dovoluje nastavit kurzor blikat klíčové sazby a opakuje, další karta je hardware, který není ani pomoci. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Keyboard Error or No současnost Keyboard | zvládnout | Obecné Hardware Chat | 20 | 27.října 2009 16:26 |
| Počítač zamrzne při boot menu - Celkem vězení | syer | Obecné Hardware Chat | 1 | 25. května 2009 07:30 |
| Ks vězení Problem | Dave8282uk | Obecné Hardware Chat | 1 | 11. prosince 2007 02:59 |
| Klávesnice Konfigurace - Nastavení Logitech klávesnice ve Windows | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 3 | 16. května 2007 06:31 |
| Klávesnice - Jak čistit klávesnici? | o glyphon | Obecné Hardware Chat | 7 | 4. října 2006 15:26 |
| Thread Nástroje | |
| |