μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Πληκτρολόγιο κτατητήριο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Δεκεμβρίου 2007, 05:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας είμαι νέος, αλλά εδώ είναι το πρόβλημά μου:

Είμαι χρησιμοποιώντας το Microsoft Basic Keyboard 1.0A

Κάθε φορά που πατάω το [Ctrl] κουμπί δύο φορές συνεχόμενα, το πληκτρολόγιο κλειδώνει και όλα τα φώτα αναβοσβήνουν. Έχω να πατήσετε [ESCAPE] για να το ξεκλειδώσετε. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό;

Έχω την εντύπωση ότι είναι ένα υλικό ή χαρακτηριστικό οδηγού. Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει για το πώς να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα; Πολύ ενοχλητικό όταν προσπαθούν να παίξουν στη μισή ζωή, ή ακόμη και αντίγραφο + λειτουργίες πάστα πολύ.
Old 20 Δεκεμβρίου 2007, 10:40
Ομάδα Δωρητών

hhhmm έχετε παίξει γύρω από τον πίνακα ελέγχου> ρυθμίσεις πληκτρολογίου

Θυμάμαι ένα μηχανισμό κλειδώματος επιλογή εκεί

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 20 Δεκεμβρίου 2007, 13:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν υπάρχει λύση δεν υπάρχει, μόνο 2 καρτέλες. ένα με επιτρέπει να προσαρμόσετε το ρυθμό εναλλαγής φωτεινότητας δρομέα και βασικά επαναλαμβάνει, η άλλη είναι καρτέλα υλικό το οποίο δεν βοηθά ούτε.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.