![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Új vagyok, de itt az én problémám: Én használ egy Microsoft Basic Keyboard 1.0A Valahányszor nyomja meg a [Ctrl] gombot kétszer egymás után, a billentyűzet lefagy, és az összes fény villog. Nekem van-hoz sajtó [ESCAPE] a feloldásához. Tudja valaki, hogy mi okozhatja ezt? Az az érzésem, hogy ez egy hardver-vagy illesztőprogram vonás. Tud valaki megvilágító, hogyan kell kikapcsolni ezt a funkciót? Nagyon bosszantó, amikor megpróbálja lejátszani Half-Life, vagy akár másol + paste funkciókat is. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm már játszott körül a vezérlőpulton> billentyűzet-beállítások
| |||
| |||
| Nincs nincs lehetőség van, csak 2 lapot. az egyik lehetővé teszi, állítsuk meg a kurzor villog ráta és a legfontosabb megismétli, a másik a hardver fülön, amely nem segít sem. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Keyboard Error or No Keyboard Present | kezelésére | Általános fémáru Chat | 20 | Október 27, 2009 16:26 |
| A számítógép lefagy a boot menüben - Összesen fogda | syer | Általános fémáru Chat | 1 | 25. május 2009 07:30 |
| Pc fogda Probléma | Dave8282uk | Általános fémáru Chat | 1 | 11. december 2007 02:59 |
| Billentyűzet Konfiguráció - Logitech billentyűzet beállítása a Windows | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 3 | 16. május 2007 06:31 |
| Billentyűzet - Hogyan tisztítható a billentyűzet? | A glyphon | Általános fémáru Chat | 7 | 4. október 2006 15:26 |
| Téma eszközök | |
| |