kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Billentyűzet fogda

Reply

Téma eszközök
Old December 20, 2007, 05:27
Új tag Csoport

Default Billentyűzet fogda

Hello Új vagyok, de itt az én problémám:

Én használ egy Microsoft Basic Keyboard 1.0A

Valahányszor nyomja meg a [Ctrl] gombot kétszer egymás után, a billentyűzet lefagy, és az összes fény villog. Nekem van-hoz sajtó [ESCAPE] a feloldásához. Tudja valaki, hogy mi okozhatja ezt?

Az az érzésem, hogy ez egy hardver-vagy illesztőprogram vonás. Tud valaki megvilágító, hogyan kell kikapcsolni ezt a funkciót? Nagyon bosszantó, amikor megpróbálja lejátszani Half-Life, vagy akár másol + paste funkciókat is.
Old December 20 2007, 10:40
Donor Group

hhhmm már játszott körül a vezérlőpulton> billentyűzet-beállítások

Emlékszem egy reteszelő lehetőség van

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old December 20, 2007, 13:50
Új tag Csoport

Nincs nincs lehetőség van, csak 2 lapot. az egyik lehetővé teszi, állítsuk meg a kurzor villog ráta és a legfontosabb megismétli, a másik a hardver fülön, amely nem segít sem.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Keyboard Error or No Keyboard Present kezelésére Általános fémáru Chat 20 Október 27, 2009 16:26
A számítógép lefagy a boot menüben - Összesen fogda syer Általános fémáru Chat 1 25. május 2009 07:30
Pc fogda Probléma Dave8282uk Általános fémáru Chat 1 11. december 2007 02:59
Billentyűzet Konfiguráció - Logitech billentyűzet beállítása a Windows Számítógép-Spec Általános fémáru Chat 3 16. május 2007 06:31
Billentyűzet - Hogyan tisztítható a billentyűzet? A glyphon Általános fémáru Chat 7 4. október 2006 15:26
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.