mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Klaviatūros cypė

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 20, 2007, 05:27
Naujas Narys

Default Klaviatūros cypė

Hello I'm new, but here's my problem:

Aš naudoju "Microsoft Basic Keyboard 1.0A

Kai aš paspauskite [Ctrl] mygtuką du kartus iš eilės, klaviatūra blokuoja ir visas žibintai Flash. Turiu paspauskite [ESCAPE] jo atblokuoti. Ar kas nors žino, kas galėtų sukelti tai?

Turiu jausmas tai aparatūros ar tvarkyklės funkcija. Can someone shed šiek tiek šviesos, kaip išjungti šią funkciją? Labai erzina, kai bandote paleisti Half-life, ar net kopija + paste funkcijas per.
Old Gruodis 20, 2007, 10:40
Donorų grupės

Default Klaviatūros cypė

hhhmm jūs grojo į Control Panel> Keyboard Nustatymai

Prisimenu blokavimo galimybė ten

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Gruodis 20, 2007, 13:50
Naujas Narys

Default Klaviatūros cypė

Nr Nėra galimybės yra tik 2 korteles. viena leidžia man nustatyti žymeklio mirksėjimo norma ir pagrindiniai pakartoja, kitas skirtuką Aparatūra, kurios irgi nėra gerai.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis susidoroti General Hardware Chat 20 27 spalis 2009 16:26
Kompiuteris pakimba ne meniu įkelti - Iš viso cypė syer General Hardware Chat 1 Gegužė 25, 2009 07:30
PC cypė Problema Dave8282uk General Hardware Chat 1 11 gruodis 2007 02:59
Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows Kompiuterių Spec General Hardware Chat 3 Gegužė 16, 2007 06:31
Keyboard - Kaip valyti klaviatūrą? glyphon General Hardware Chat 7 4 spalis 2006 15:26
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.