![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello I'm new, but here's my problem: Aš naudoju "Microsoft Basic Keyboard 1.0A Kai aš paspauskite [Ctrl] mygtuką du kartus iš eilės, klaviatūra blokuoja ir visas žibintai Flash. Turiu paspauskite [ESCAPE] jo atblokuoti. Ar kas nors žino, kas galėtų sukelti tai? Turiu jausmas tai aparatūros ar tvarkyklės funkcija. Can someone shed šiek tiek šviesos, kaip išjungti šią funkciją? Labai erzina, kai bandote paleisti Half-life, ar net kopija + paste funkcijas per. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm jūs grojo į Control Panel> Keyboard Nustatymai
| |||
| |||
| Nr Nėra galimybės yra tik 2 korteles. viena leidžia man nustatyti žymeklio mirksėjimo norma ir pagrindiniai pakartoja, kitas skirtuką Aparatūra, kurios irgi nėra gerai. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis | susidoroti | General Hardware Chat | 20 | 27 spalis 2009 16:26 |
| Kompiuteris pakimba ne meniu įkelti - Iš viso cypė | syer | General Hardware Chat | 1 | Gegužė 25, 2009 07:30 |
| PC cypė Problema | Dave8282uk | General Hardware Chat | 1 | 11 gruodis 2007 02:59 |
| Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 3 | Gegužė 16, 2007 06:31 |
| Keyboard - Kaip valyti klaviatūrą? | glyphon | General Hardware Chat | 7 | 4 spalis 2006 15:26 |
| Temos įrankiai | |
| |