menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Klávesnice väzenia

Reply

Thread Tools
Old 20.prosince 2007, 05:27
Nový člen skupiny

Default Klávesnice väzenia

Dobrý deň, som nový, ale tu je môj problém:

I am using Microsoft Základné Keyboard 1.0A

Kedykoľvek som stlačte [CTRL] tlačidla dvakrát za sebou, zámkov klávesnica hore a všetky svetla blesku. Musím stlačte [ESCAPE] ho odomknúť. Vie niekto, čo by cause this?

Mám pocit, že je to hardvér alebo ovládače funkcie. Môže niekto vrhnúť nejaké svetlo na to, ako túto funkciu vypnúť? Veľmi nepríjemné, keď sa snažia hrať Half-life, alebo dokonca kopírovať + vložiť aj funkcie.
Old 20. decembra 2007, 10:40
Darcu Skupina

hhhmm ste hrali asi v ovládacom paneli> nastavenia klávesnice

Spomínam si na tú možnosť uzamykania

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 20.prosince 2007, 13:50
Nový člen skupiny

No tam žiadna možnosť existuje, len 2 karty. jeden mi dovoľuje nastaviť kurzor blikať kľúčové sadzby a opakuje, ďalšie karta je hardvér, ktorý nie je ani pomoci.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Keyboard Error or No súčasnosť Keyboard zvládnuť Všeobecné Hardware Chat 20 27. októbra 2009 16:26
Počítač zamrzne pri boot menu - Celkom väzenia syer Všeobecné Hardware Chat 1 25. mája 2009 07:30
Ks väzenia Problem Dave8282uk Všeobecné Hardware Chat 1 11. decembra 2007 02:59
Klávesnice Konfigurácia - Nastavenie Logitech klávesnice vo Windows Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 3 16. mája 2007 06:31
Klávesnice - Ako čistiť klávesnicu? o glyphon Všeobecné Hardware Chat 7 4. októbra 2006 15:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.