![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, som nový, ale tu je môj problém: I am using Microsoft Základné Keyboard 1.0A Kedykoľvek som stlačte [CTRL] tlačidla dvakrát za sebou, zámkov klávesnica hore a všetky svetla blesku. Musím stlačte [ESCAPE] ho odomknúť. Vie niekto, čo by cause this? Mám pocit, že je to hardvér alebo ovládače funkcie. Môže niekto vrhnúť nejaké svetlo na to, ako túto funkciu vypnúť? Veľmi nepríjemné, keď sa snažia hrať Half-life, alebo dokonca kopírovať + vložiť aj funkcie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hhhmm ste hrali asi v ovládacom paneli> nastavenia klávesnice
| |||
| |||
| No tam žiadna možnosť existuje, len 2 karty. jeden mi dovoľuje nastaviť kurzor blikať kľúčové sadzby a opakuje, ďalšie karta je hardvér, ktorý nie je ani pomoci. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Keyboard Error or No súčasnosť Keyboard | zvládnuť | Všeobecné Hardware Chat | 20 | 27. októbra 2009 16:26 |
| Počítač zamrzne pri boot menu - Celkom väzenia | syer | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 25. mája 2009 07:30 |
| Ks väzenia Problem | Dave8282uk | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 11. decembra 2007 02:59 |
| Klávesnice Konfigurácia - Nastavenie Logitech klávesnice vo Windows | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 16. mája 2007 06:31 |
| Klávesnice - Ako čistiť klávesnicu? | o glyphon | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 4. októbra 2006 15:26 |
| Thread Tools | |
| |