менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Блокування клавіатури

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 грудня 2007, 05:27
Нові члени групи

Default Блокування клавіатури

Здравствуйте, я новий, але ось моя проблема:

Я використовую Microsoft Basic Keyboard 1.0A

Всякий раз, коли я натискаю [Ctrl] кнопку два рази поспіль, на клавіатурі і блокує весь світ спалаху. Мені потрібно натиснути [Escape], щоб його розблокувати. Хто-небудь знає, що буде викликано?

У мене є відчуття, що це устаткування або функції драйвера. Може хтось пролив деяке світло на те, як відключити цю функцію? Дуже дратує, коли намагаються грати в Half-Life, або навіть копіювати + Paste функції теж.
Old 20 грудня 2007, 10:40
Донор групи

hhhmm ти грав в Control Panel> налаштування клавіатури

Я згадую замок варіанту там

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 20 грудня 2007, 13:50
Нові члени групи

Не існує іншого вибору, є тільки 2 вкладки. одне дозволяє мені налаштувати швидкість мерехтіння курсору і ключові повторює, інша вкладка Обладнання, яке не допомогло.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.