menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Klávesnice neuspořádaný

Reply

Thread Nástroje
Old 7.března 2008, 23:16
Člen Skupina

Nikdy jsem pít koksu v blízkosti mého počítače, ale já jsem se vrátil ze školy velmi unavený a já didnt péče o této době = P

stejně, jako idiot, i koks vytekla na můj bezdrátovou klávesnici Microsoft, není mnoho koksu, asi čtvrt šálku. Pak jsem dostal Windex a vyčistit klávesnici. Po tom, když jsem se, že typ klávesnice jsou všechny mé tlačítka pokazil. Když já na tlačítko F Lock, Caps Lock to dá on. when i typ "s" i brát s /, když se ////////. i i tlačítko Backspace Je to opravitelný. zda je či není, proč to dělá, že?
Old 8.března 2008, 02:14
Dárce Skupina

klávesnici jsem přišel s disku, nebo je to jako plug and play? kdyby na to přišlo s disk zkusit znovu instalaci softwaru, pokud je stačí připojit a používat prakticky svěrací pak
Vezměte si klávesnici sebe a měli byste vidět jako zelené průsvitné plastové fólie, které poskytují setřete dolů, ale buďte opatrní, nepoužívejte žádné chemikálie pouze suchým hadříkem a dejte mi vědět jak to dopadlo.
Old 8.března 2008, 04:00
Dárce Skupina

pokud jeho plug and play šroubované zvuky, zvuky šroubované tečka být upřímný

koks v suchém stavu se stane lepkavý, je-li jeho dostal dovnitř klávesnice bůh ví, co udělal jeho

bylo to drahé?

klávesnice jdou asi 5 liber v těchto dnech

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 8.března 2008, 06:27
Dárce Skupina

"Je to opravitelné. Tom, zda je či není, proč to dělá, že?" Vzhledem k tomu, koks je lepkavé. Protože je to uchycení části kláves, které jsou určeny na snímku v prakticky bez tření móda na otevřené a uzavřené. Vzhledem k tomu, malé dítě prameny, které je vrátit do svého odpočinku stavu nemají sílu k boji proti lepidlo vám představil.

Dobrou zprávou je, že bude snadno vymýt. Dejte klávesnice přes myčka cyklu. [1] [2]

Špatnou zprávou je, že budete někdy potřebovat až k úplně suchý vnitřek a průměrné klávesnice má asi čtyři sta složka kousky plastu, který všichni potřebujeme přemísťovat v přesné místo si našel je za to se znovu do práce.

Krátká odpověď je, že jste mrtvý klávesnici a musíte si koupit náhradní.

[1] bez baterií.

[2] I don't speak z pozice nevědomosti, udělal jsem to více než jednou, s více než jen klávesnice a skončil s pracovní kit, jakmile je to sušené správně.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 8.března 2008, 12:07
Člen Skupina

Moje klávesnice isnt lepící dovnitř, způsobit i čištění je velmi velmi dobře s Windex. Mám q-tip čistit to více. i bota na okna, stejný problém, ale já jsem zjistil, že když jsem se držte SHIFT a všechny klíče dopis práci, ale tam capitlized ...???
Old 8.března 2008, 12:29
Dárce Skupina

Jak klávesových děl je tu malý anděl pod každý klíč. Andělé nejsou příliš inteligentní, ale po stisknutí tlačítka "k", například v rámci anděl "k" kvičení klíč "k" v počítačových a jazykových obrazovku anděl slyší, a staví "k" na obrazovce. Posun Anděl je nejméně inteligentní šarže, vše, co dělá, je vytáhnout křídla ostatní anděly, aby pískot vyšší a na obrazovce anděl ví, aby se místo toho kapitálu.

Andělé si velmi opilý, když pijí koks. Nebo Pepsi, pojď na to. Buď musíte vystřízlivět s nimi opravdu dobře umýt, nebo je potřeba poslat je zpět k Bohu a pronájmu další partie z vašeho nejbližšího anděl dílna.
Old 8.března 2008, 12:32
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal spot View Post
Jak klávesových děl je tu malý anděl pod každý klíč. Andělé nejsou příliš inteligentní, ale po stisknutí tlačítka "k", například v rámci anděl "k" kvičení klíč "k" v počítačových a jazykových obrazovku anděl slyší, a staví "k" na obrazovce. Posun Anděl je nejméně inteligentní šarže, vše, co dělá, je vytáhnout křídla ostatní anděly, aby pískot vyšší a na obrazovce anděl ví, aby se místo toho kapitálu.

Andělé si velmi opilý, když pijí koks. Nebo Pepsi, pojď na to. Buď musíte vystřízlivět s nimi opravdu dobře umýt, nebo je potřeba poslat je zpět k Bohu a pronájmu další partie z vašeho nejbližšího anděl dílna.
theres skryté poselství tam

byla klávesnice drahé? kdyby na to přišlo s počítačem a je standardní já cenit náhrada je nejlepší volbou máš

Old 8.března 2008, 13:08
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal ashaiba View Post
Zjistila jsem, že když jsem se držte SHIFT a všechny klíče dopis práci, ale tam capitlized ...???
Bože můj!
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 8.března 2008, 16:30
Moderátor skupiny

Takže si myslím, morální příběhu je budete prostě muset koupit novou klávesnici ....

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 8.března 2008, 16:31
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal spot View Post

hahaha velký velký příběh.
dobře, že andělé jsou střízliví nyní, díky za pomoc
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.