μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Πληκτρολόγιο θάλασσα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Μάρτη 2008, 23:16
Μέλος Ομάδα

Ποτέ δεν πίνουν οπτάνθρακα κοντά στον υπολογιστή μου, αλλά ήρθα πίσω από το σχολείο πολύ κουρασμένος και εγώ didnt προσοχή αυτή τη φορά = P

καλά, σαν ηλίθιος, θ διέρρευσε οπτάνθρακα με ασύρματο πληκτρολόγιο της Microsoft μου, δεν είναι πολλά οπτάνθρακα, περίπου ένα τέταρτο του φλιτζανιού. Στη συνέχεια πήρα Windex και καθαρίζονται πληκτρολόγιο μου. Μετά από αυτό, όταν το είδος με το πληκτρολόγιο, είναι όλα τα κουμπιά μου μπέρδεμα πάνω. Όταν κάνω κλικ F Lock, το βάζει σε Caps Lock. όταν θ τύπου "s" i get / s, όταν πάρει ////////. i i backspace κλικ Είναι αυτό επιδιόρθωση. αν είναι ή δεν είναι, γιατί το κάνει αυτό;
Old 8 Μαρτίου 2008, 02:14
Ομάδα Δωρητών

έκανε το πληκτρολόγιό σας έρθει με ένα δίσκο ή είναι σαν plug and play? αν ήρθε με ένα δίσκο προσπαθήστε ξανά την εγκατάσταση του λογισμικού, εάν μπορείτε να το τοποθετήσετε απλά και πρακτικά στη χρήση αυτή στενό τότε
λαμβάνει το πληκτρολόγιό σας, εκτός και θα πρέπει να δούμε σαν ένα πράσινο ημιδιαφανές φύλλο πλαστικού, που παρέχει ένα σκουπίστε κάτω, αλλά να είστε προσεκτικοί, δεν χρησιμοποιούν οποιαδήποτε χημικά μόνο ένα στεγνό πανί και επιτρέψτε μου να ξέρω πώς πήγε.
Old 8 Μαρτίου 2008, 04:00
Ομάδα Δωρητών

αν plug and play τους ήχους βιδωθεί, ήχους βιδώνονται τελεία για να είμαι ειλικρινής

οπτάνθρακα όταν ξηρά καθίσταται κολλώδης, αν έχεις στο εσωτερικό του πληκτρολογίου θεός ξέρει τι του γίνεται

ήταν ακριβό;

πληκτρολόγια πάμε για £ 5 για αυτές τις μέρες

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 8 Μαρτίου 2008, 06:27
Ομάδα Δωρητών

"Είναι αυτό επιδιόρθωση. Πόσον είναι ή δεν είναι, γιατί το κάνουμε αυτό"; Επειδή οπτάνθρακα είναι μόνιμο. Επειδή είναι συγκλονιστικές τα μέρη της κλειδιά που προορίζονται για διαφάνεια σε μια σχεδόν απρόσκοπτη μόδας σε ανοικτές και κλειστές. Επειδή το μωράκι ελατήρια που τους επιστρέφουν στην κατάσταση ανάπαυσης τους δεν έχουν τη δύναμη να καταπολεμήσει την κόλλα που εισήγαγε.

Τα καλά νέα είναι ότι θα πλένονται εύκολα έξω. Βάλτε το πληκτρολόγιο μέσω ενός κύκλου πλυντήριο πιάτων. [1] [2]

Τα κακά νέα είναι ότι θα πρέπει στη συνέχεια να στεγνώσει εντελώς το εσωτερικό και το μέσο πληκτρολόγιο έχει ίσως τετρακόσιες συνιστώσα κομμάτια από πλαστικό το οποίο όλοι πρέπει μετεγκατάσταση στο ίδιο ακριβώς σημείο που να βρεθεί για να λειτουργήσει πάλι.

Η σύντομη απάντηση είναι ότι έχετε ένα νεκρό πληκτρολόγιο και χρειάζεται να αγοράσετε ένα αντικατάστασης.

[1] δεν μπαταρίες.

[2] Δεν μιλώ από θέση της άγνοιας, έχω κάνει αυτό περισσότερο από μία φορά με κάτι περισσότερο από τα πληκτρολόγια και κατέληξα με εργασίας κιτ φορά είναι ξερά σωστά.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 8 Μαρτίου 2008, 12:07
Μέλος Ομάδα

Το isnt πληκτρολόγιο μου κολλάει μέσα, θ προκαλούν καθαριστεί πολύ πολύ καλά με Windex. Πήρα ένα Q-tip να καθαριστεί περισσότερο. Ξεκίνησα με τα παράθυρα, ίδιο πρόβλημα, αλλά το έκανα διαπίστωσα ότι όταν κρατώ SHIFT όλα τα επιστολή έργο κλειδιά, αλλά υπάρχει capitlized ...???
Old 8 Μαρτίου 2008, 12:29
Ομάδα Δωρητών

Ο τρόπος που λειτουργεί ένα πληκτρολόγιο είναι εκεί ένα μικροσκοπικό άγγελος κάτω από κάθε πλήκτρο. Οι άγγελοι δεν είναι πολύ έξυπνος, αλλά όταν πατήσετε "κ", για παράδειγμα, ο άγγελος στο πλαίσιο του "κ" κλειδί squeaks "Κ" στη γλώσσα ηλεκτρονικού υπολογιστή και ο άγγελος οθόνη το ακούσει και βάζει ένα "κ" στην οθόνη σας. Ο άγγελος αλλαγή είναι το λιγότερο ευφυής της παρτίδας, το μόνο που κάνει είναι να τραβήξει τα φτερά του άλλου άγγελοι, ώστε να τρίξιμο υψηλότερη και η οθόνη άγγελος ξέρει να τεθεί ένα κεφάλαιο μέχρι αντ 'αυτού.

Άγγελοι πάρει πολύ μεθυσμένος όταν πίνουν κοκ. Ή Pepsi, έρχονται σε αυτό. Είτε θα πρέπει να νηφάλια τους με ένα πραγματικά καλό πλύσιμο ή θα πρέπει να τους στείλει πίσω στο Θεό και την ενοικίαση άλλη παρτίδα από το πλησιέστερο συνεργείο αγγελούδι σας.
Old 8 Μαρτίου 2008, 12:32
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας spot View Post
Ο τρόπος που λειτουργεί ένα πληκτρολόγιο είναι εκεί ένα μικροσκοπικό άγγελος κάτω από κάθε πλήκτρο. Οι άγγελοι δεν είναι πολύ έξυπνος, αλλά όταν πατήσετε "κ", για παράδειγμα, ο άγγελος στο πλαίσιο του "κ" κλειδί squeaks "Κ" στη γλώσσα ηλεκτρονικού υπολογιστή και ο άγγελος οθόνη το ακούσει και βάζει ένα "κ" στην οθόνη σας. Ο άγγελος αλλαγή είναι το λιγότερο ευφυής της παρτίδας, το μόνο που κάνει είναι να τραβήξει τα φτερά του άλλου άγγελοι, ώστε να τρίξιμο υψηλότερη και η οθόνη άγγελος ξέρει να τεθεί ένα κεφάλαιο μέχρι αντ 'αυτού.

Άγγελοι πάρει πολύ μεθυσμένος όταν πίνουν κοκ. Ή Pepsi, έρχονται σε αυτό. Είτε θα πρέπει να νηφάλια τους με ένα πραγματικά καλό πλύσιμο ή θα πρέπει να τους στείλει πίσω στο Θεό και την ενοικίαση άλλη παρτίδα από το πλησιέστερο συνεργείο αγγελούδι σας.
theres ένα κρυφό μήνυμα εκεί

ήταν το πληκτρολόγιο ακριβό; αν ήρθε με τον υπολογιστή και είναι πρότυπο νομίζω ότι η αντικατάσταση είναι η καλύτερη επιλογή που πήρατε

Old 8 Μαρτίου 2008, 13:08
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας ashaiba View Post
θ έκρινε ότι, όταν κρατώ SHIFT όλα τα επιστολή έργο κλειδιά, αλλά υπάρχει capitlized ...???
Θεέ μου!
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 8 Μαρτίου 2008, 16:30
Συντονιστής Ομάδας

Πιστεύω λοιπόν ότι το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι είστε ακριβώς θα πρέπει να αγοράσει ένα νέο πληκτρολόγιο ....

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 8 Μαρτίου 2008, 16:31
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας spot View Post

hahaha πολύ μεγάλη ιστορία.
καλά ότι οι άγγελοι είναι νηφάλιος τώρα, ευχαριστώ για τη βοήθεια
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.