manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Keyboard messed up

Reply

Thread Tools
Old 7. ožujka 2008, 23:16
Member Group

Default Keyboard messed up

Ja nikada piti coke blizu moje računalo, ali ja se vratila jako umorna iz škole i ja nije briga to vrijeme = P

dobro, kao što je idiot, ja prolije koksa na moj bežični Microsoft tipkovnicu, a ne puno koksa, oko četvrtina šalice. Tada sam dobio windex i očistiti moje tipkovnice. Nakon toga, našto ja tip da se s tipkovnicom, tipke su sve moje messed up. Našto ja klik F Lock, Caps Lock stavlja na. našto ja tip "s" ja dobiti s /, kad se ////////. ja klik backspace i Je li to opravljiv. da li je ili ne, zašto ne to to?
Old 8. ožujka 2008, 02:14
Donatorska Grupa

Jeste tipkovnici dogoditi se s diska ili je to kao plug and play? ako je došao sa diska ponovo pokušajte instalirati program, ako možete samo ga priključite i praktično ga koristiti tijesan onda
uzmite osim tipkovnice i trebali biste vidjeti kao zelene prozirne plastične folije, dajte da obrišite dolje ali budite oprezni, nemojte koristiti nikakve kemikalije samo suhu krpu i pustiti mene znati kako Internet je otišao.
Old 8. ožujka 2008, 04:00
Donatorska Grupa

ako je plug and play zvukova pijan, pijan zvuci puni prestati da budem iskren

koks kada suho postaje ljepljiv, ako je njegov dobio unutar tipkovnice Bog zna što je učinio

je to skupo?

klavijature idi za oko £ 5 ovih dana

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 8. ožujka 2008, 06:27
Donatorska Grupa

"Je li ovo opravljiv. Da li je ili ne, zašto to učiniti da"? Koks jer je ljepljiva. Zato što je gripozan dijelove tipke koja su namijenjena za slajd u praktički frictionless modni između otvorene i zatvorene. Budući da je malo dijete izvora koji ih vratiti u svoje ostatak države nemaju snage da se bori protiv ljepilo vas upoznao.

Dobra vijest je da će se lako isprati. Put kroz tipkovnicu suđa ciklus. [1] [2]

Loša vijest je da ste tada ćete morati potpuno suha utroba i prosječna tipkovnica ima možda i četristo sastavni komadići plastike koju svi trebaju preseljenja na točno mjesto na koje ćete ih pronaći za to to funkcionirati opet.

Kratak odgovor je da imate mrtav tipkovnice i trebate kupiti zamjenu.

[1] bez baterija.

[2] Ne govorim iz pozicije neznanja, učinio sam to više puta s više nego samo klavijature i završio s radnim kit jednom je sušen ispravno.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 8. ožujka 2008, 12:07
Member Group

Moja tipkovnica isnt ljepljiv iznutra, nanijeti ja to jako jako dobro čistiti sa windex. ja je dobio q-tip je čisti više. JA cipelica za bebu do prozora, isti problem ali ja je nađi prema vanjska strana taj našto ja držite SHIFT sve tipke rade pismo, ali postoji capitlized ...???
Old 8. ožujka 2008, 12:29
Donatorska Grupa

Način tipkovnica radi se ima maleni anđeo pod svaku tipku. Anđeli nisu jako inteligentni, ali kad pritisnete "k", na primjer, anđeo pod "K" ključ squeaks "K" u jezik računala i ekrana anđeo ga čuje i stavlja "k" na tvoj zaslon. Shift anđeo je najmanje inteligentna i puno, sve što se je povući krila drugog anđela kako bi se cika i veći ekran anđeo zna staviti gore umjesto toga kapitala.

Anđeli se jako pijan kada piju koks. Ili Pepsi, doći do toga. Ili morate otrijezniti se s njima jako dobro oprati i morate ih poslati natrag k Bogu i najam još hrpa od najbližeg anđela radionici.
Old 8. ožujka 2008, 12:32
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by spot View Post
Način tipkovnica radi se ima maleni anđeo pod svaku tipku. Anđeli nisu jako inteligentni, ali kad pritisnete "k", na primjer, anđeo pod "K" ključ squeaks "K" u jezik računala i ekrana anđeo ga čuje i stavlja "k" na tvoj zaslon. Shift anđeo je najmanje inteligentna i puno, sve što se je povući krila drugog anđela kako bi se cika i veći ekran anđeo zna staviti gore umjesto toga kapitala.

Anđeli se jako pijan kada piju koks. Ili Pepsi, doći do toga. Ili morate otrijezniti se s njima jako dobro oprati i morate ih poslati natrag k Bogu i najam još hrpa od najbližeg anđela radionici.
theres skrivene poruke u tu

tipkovnica je skupo? ako je došao sa računalom i mislim da je standardna zamjena je najbolja opcija imaš

Old 8. ožujka 2008, 13:08
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by ashaiba View Post
ja je nađi prema vanjska strana taj našto ja držite SHIFT sve tipke rade pismo, ali postoji capitlized ...???
Moj Bože!
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 8. ožujka 2008, 16:30
Moderator / ica grupe

Tako da mislim da moralne priče je tvoj 'pravedan idući u morati kupiti novu tipkovnicu ....

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 8. ožujka 2008, 16:31
Member Group

Quote:
Originally Posted by spot View Post

hahaha veliku veliku priču.
dobro oni anđeli su trijezni sada, hvala za pomoć
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Tipkovnica Greška ili Ne Tipkovnica Present nositi General Hardware Chat 20 27 listopad 2009 16:26
Trebam pomoć Moj Tipkovnica Tipke su All Messed Up vj00 Windows Operating Systems 2 13 rujan 2009 06:14
Treba mi pomoć - Moj Tipkovnički Gumbi su Messed Up Iron_Aden Windows Operating Systems 9 12 rujan 2009 02:36
Moja tipkovnica Messed up Hyp3r roktati Windows Operating Systems 3 19. prosinac 2007 19:26
Konfiguracija Keyboard - Keyboard Logitech Postavljanje u Windowsima Computer Izvanred General Hardware Chat 3 16. svibanj 2007 06:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.