![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Soha nem iszik koksz mellett a számítógépem, de én jött vissza az iskolából nagyon fáradt és én didnt care ezúttal = P nos, mint egy idióta, én ömlött a koksz Microsoft vezeték nélküli billentyűzet, nem sok koksz, körülbelül negyed csészével. Aztán windex és meg kell tisztítani my billentyűzet. Aztán, amikor az adott típusú billentyűzet, mind az én gombok vannak zavarodva. Mikor én kettyenés F-Lock, a Caps Lock be helyezi. mikor én type "s" i get s /, mikor én kettyenés backspace i get ////////. Ez javítható. van-e szó vagy sem, miért volt rá? |
|
| |||
| |||
| A billentyűzet nem jön-val egy korong vagy van-e, mint a "plug and play? ha jött egy lemez próbálja újra telepíteni a szoftvert, ha egyszerűen csak csatlakoztassa és gyakorlatilag használni szoroson, majd hogy a billentyűzeten kívül, és azt kell látnia, mint egy zöld átlátszó műanyag fóliába, meg kell adni, hogy törölje le, de vigyázzon, ne használjon a tisztításhoz csak egy száraz ronggyal, és tudassa velem, hogy ment. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ha a plug and play becsavarva hangok, hangok csavart teljesen megáll, hogy őszinte legyek koksz, ha száraz lesz ragacsos, ha annak belsejében van a billentyűzet isten tudja, mi a megtett drága volt? billentyűs megy kb 5 £ ezekben a napokban
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Ez javítható. Van-e szó vagy sem, miért csinál, hogy"? Mivel a koksz ragad. Mert ez az izgalmas része a kulcsok, amelyek célja, hogy csúszik a gyakorlatilag súrlódásmentes divat a nyitott és zárt. Mert a kisbaba rugó, hogy vissza azokat a többi állam még nincs ereje elleni küzdelem a ragasztó meg bevezetni.
A jó hír az, hogy könnyen mossa ki. Tegye a billentyűzet segítségével a mosogatógép ciklust. [1] [2] A A rossz hír az, hogy akkor majd kell teljesen száraz a belsejét és az átlagos billentyűzet talán négyszáz bit-alkatrész, műanyag, amelyben minden szükséges áthelyezésével a pontos helyét megtalálta őket, hogy újra munkához látott. A rövid válasz az, hogy van egy halott billentyűzettel és meg kell vásárolni a csere. [1] elemek nélkül. [2] Én nem beszélek a helyzetben, a tudatlanság, tettem ezt több alkalommal, több, mint pusztán billentyűzet és végül a munka kit egyszer a 'száraz legyen. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| My billentyűzet isnt ragacsos belsejében okoz Kitakarítottam nagyon nagyon jól windex. Van egy Q-Tip takarították tovább. betöltöttem a Windows, ugyanaz a probléma, de én úgy találta, hogy tartsuk lenyomva a SHIFT billentyűt, amikor az összes levél kulcsok munka, de ott capitlized ...??? |
|
| |||
| |||
| Az út egy billentyűzet működik van egy kis angyal alatt az egyes gombot. Az angyalok nem túl intelligens, de ha nyomja meg a "k", például az angyalt a "k" gombot Squeaks "k", a nyelv és a számítógép képernyőjén angyal meghallja, és hoz egy "k"-ra a képernyőn. A shift angyal a legkevésbé értelmes az a tétel, minden, amit tesz, húzza ki a szárnyát a többi angyalok oly módon, hogy vinnyog magasabb és a képernyő angyal tudja, hogy egy tőke helyett. Angyalok kap nagyon részeg, amikor iszik kólát. Vagy a Pepsi, ami azt illeti. Vagy le kell józan őket egy igazán jó mosni, vagy el kell küldeni őket vissza az Isten és a kiadó egy másik tétel a legközelebbi angyal műhelyében. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() volt a billentyűzet drága? ha ez jött a számítógéppel, és egy szabványos én gondol csere a legjobb megoldás, ha van
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Istenem!
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezért úgy gondolom, az erkölcsi a történet csak most kell majd vesz egy új billentyűzetet ....
|
| |||
| |||
| Idézet:
hahaha nagyon jó történet. ezeket jól angyalok józan most, kösz a segítséget |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Keyboard Error or No Keyboard Present | kezelésére | Általános fémáru Chat | 20 | Október 27, 2009 16:26 |
| I Need Help billentyűzet gombjai Are My All zavarodva | vj00 | A Windows operációs rendszerek | 2 | Szeptember 13, 2009 06:14 |
| I Need Help - A billentyűzet gombok hírnök megjelöl | Iron_Aden | A Windows operációs rendszerek | 9 | Szeptember 12, 2009 02:36 |
| Saját billentyűzet hírnök megjelöl | Hyp3r grunt | A Windows operációs rendszerek | 3 | 19. december 2007 19:26 |
| Billentyűzet Konfiguráció - Logitech billentyűzet beállítása a Windows | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 3 | 16. május 2007 06:31 |
| Téma eszközök | |
| |