![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא שותה קולה ליד המחשב שלי, אבל חזרתי מבית הספר עייפה מאוד אכפת לי didn't הפעם P = טוב, כמו אידיוט, אני נשפך קולה על המקלדת Microsoft Wireless שלי, לא הרבה קוקאין, כרבע כוס. ואז קיבלתי windex וניקיתי את המקלדת שלי. לאחר מכן, כאשר סוג אני עם המקשים, כל הכפתורים שלי הם פישל. כאשר אני לוחץ על F Lock, היא מעבירה על Caps Lock. כאשר אני טיפוס "שפה" אני מקבל S /, כשאני אני BACKSPACE לחץ לקבל ////////. האם זה לתיקון. אם זה או לא, למה הוא עושה את זה? |
|
| |||
| |||
| המקלדת לא באה עם דיסק שלך או שזה כמו Plug and Play? אם זה בא עם דיסק לנסות מחדש את התקנת התוכנה, אם אתה יכול פשוט לחבר אותו ולמעשה להשתמש בו ואז מצר לקחת את המקלדת שלך מתפרקת אתה אמור לראות כמו יריעת פלסטיק ירוק שקוף, לתת כי ולנגב אבל להיזהר, לא כל שימוש בכימיקלים רק בד יבש תודיעי לי איך זה הלך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם Plug and Play שלו נשמע דפוק, נשמע דפוק מלא להפסיק להיות כנים קוקאין כאשר יבש הופך דביק, אם יש אלוהים שלה בתוך המקלדת יודע מה לעשות שלה היה זה יקר? קלידים ללכת על £ 5 בימים אלה
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "האם זה לתיקון. אם זה או לא, למה הוא עושה את זה"? כי קוקאין הוא דביק. כי זה תופס את החלקים של מפתחות שנועדו להחליק בצורה כמעט frictionless בין פתוח וסגור. כי התינוק הקטן מעיינות להחזיר אותם למדינה שלהם השאר אין לי כוח להילחם נגד בדבק שהכרת.
החדשות הטובות הן שזה יהיה בקלות בכביסה. שים את המקלדת דרך מחזור מדיח כלים. [1] [2] החדשות הרעות הן שיש לך לאחר מכן תצטרך יבש לחלוטין הפנימי ואת המקלדת הממוצע יש אולי ארבע מאות חתיכות פלסטיק אשר מרכיב של העברת כל צורך במקום המדויק שמצאת אותם זה לעבוד שוב. התשובה הקצרה היא כי יש לך מקלדת מת אתה צריך לקנות תחליף. [1] ללא סוללות. [2] אני לא מדבר מתוך עמדה של בורות, עשיתי את זה יותר מפעם אחת עם יותר מסתם קלידים, וסיים עם עובד ערכת פעם זה יבש כראוי. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| האין המקלדת שלי בתוך דביק, כי אני מאוד לנקות אותו היטב עם windex. יש לי Q-Tip ניקה אותו יותר. אני מאותחל ל-Windows, אותה בעיה אבל אני לא לגלות שכאשר אני מחזיק את כל המפתחות SHIFT מכתב לעבוד, אבל יש capitlized ...??? |
|
| |||
| |||
| הדרך בה הוא עובד המקלדת יש מלאך קטן מתחת לכל מקש. מלאכים הם לא מאוד אינטליגנטית אבל כאשר אתה לוחץ "K", למשל, את המלאך תחת K "" חורק מקש "K" בשפה המחשב ואת המסך מלאך שומע אותו שמה k "" על המסך שלך. המלאך המשמרת הוא אינטליגנטי לפחות של המגרש, כל מה שהוא עושה הוא למשוך את כנפי המלאכים האחרים, כך שהם חריקה גבוהה המלאך המסך יודע לשים את הבירה במקום. מלאכים מקבלים שיכור מאוד כשהם שותים קולה. או פפסי, זה בא. או שאתה צריך אותם עם פיכח לשטוף ממש טוב או שאתה צריך לשלוח אותם חזרה לאלוהים להשכרה אחר אצווה מן הקרוב סדנה מלאך שלך. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() המקלדת היה יקר? אם זה בא עם המחשב הוא סטנדרטי אני חושב על החלפת הוא האפשרות הטובה ביותר לך
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אלוהים!
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז אני חושב המוסרי של הסיפור היא שאתה פשוט נצטרך לקנות מקלדת חדשה ....
|
| |||
| |||
| ציטוט:
הסיפור hahaha גדול גדול. גם הם מלאכים הם פיכח עכשיו, תודה על העזרה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מקלדת שגיאה או לא הווה מקשים | להתמודד | כללי חומרה צ 'אט | 20 | 27 אוקטובר 2009 16:26 |
| אני צריך את העזרה שלי הם מקשי מקלדת All Messed Up | vj00 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 13 ספטמבר 2009 06:14 |
| אני צריך עזרה - אזור מקלדת לחצנים הם Messed Up | Iron_Aden | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 12 ספטמבר 2009 02:36 |
| אזור Keyboard היא Messed up | Hyp3r grunt | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 19th דצמבר 2007 19:26 |
| תצורת מקלדת - Logitech התקנת לוח מקשים ב-Windows | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 16th May 2007 06:31 |
| שרשרת כלים | |
| |