mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Klaviatūros messed up

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 7, 2008, 23:16
Narys

Default Klaviatūros messed up

I never drink koksas prie mano kompiuterio, bet aš grįžo iš mokyklos labai pavargau ir i didnt priežiūra šios = P

gerai, kaip idiotas, aš išsiliejo koksas į mano bevielio Microsoft klaviatūrą, o ne kokso daug, apie ketvirtį puodelio. Tada aš windex ir valyti mano klaviatūra. Po to, kai aš tipo su klaviatūra, visi mano mygtukai messed up. Kai aš spauskite F Lock, jame Caps Lock. kai aš tipo "S" gaunu s /, kai aš spauskite Backspace man ////////. Ar tai pataisomas. ar jis yra ar ne, kodėl jis tai padarė?
Old Kovas 8, 2008, 02:14
Donorų grupės

Ar jūsų klaviatūra ateiti su diske arba tai, kaip plug and play? jei jis atėjo su disko bandykite iš naujo įdiegti programinę įrangą, jei galima tiesiog prijunkite jį ir praktiškai jį naudoti sąsiaurį tada
būti klaviatūra atskirai ir pamatysite, kaip žalias permatomas plastiko lakšto, skirti sunaikinti, kad nustatytų, bet būkite atsargūs, nenaudokite jokių cheminių medžiagų, tik sausu skudurėliu ir leiskite žinoti, kaip jis atėjo.
Old Kovas 8, 2008, 04:00
Donorų grupės

jei Plug and Play skamba prisukamas, garsai prisukamas iki visiško sustojimo būti sąžiningas

koksas, kai sausas, tampa lipnus, jei jos pateko viduje klaviatūros Dievas žino, kas jos padaryta

ji buvo brangus?

Klaviatūros eiti apie 5 £ šių dienų

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Kovas 8, 2008, 06:27
Donorų grupės

"Ar tai pataisomas. Ar jis yra ar ne, tai kodėl tai daryti? Nes koksas yra lipni. Nes tai paimdavo ir raktus, kurie yra skirti skaidrę beveik tolygiai mada tarp atviro ir uždaro dalys. Kadangi vaikelis spyruokles, kad grąžintų juos į savo poilsio narėje nėra jėgų kovoti su klijais jūsų įvesta.

Geros naujienos yra tai, kad jis bus lengvai išplauti. Patalpinkite klaviatūra per indų plovimo ciklą. [1] [2]

Bloga naujiena yra ta, kad Jums reikės visiškai sausas vidų ir vidutinis klaviatūra turi gal keturi šimtai komponentas bitų iš plastiko, kuris visą reikia perkelti į tikslią vietą Jums rasti juos, kad jis vėl veikia.

Trumpas atsakymas yra, kad jūs jau miręs klaviatūra ir reikia pirkti pakeitimas.

[1], be baterijos.

[2] I don't speak iš nežinojimo poziciją, aš tai padarė daugiau negu vieną kartą su daugiau nei klaviatūros ir galų gale su darbo rinkinys, jei ji yra tinkamai džiovinti.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Kovas 8, 2008, 12:07
Narys

Mano klaviatūra forget lipni viduje, Cause I valyti labai labai gerai windex. Gavau Q-Tip išvalyti ją. Aš įkelti į "Windows", ta pati problema, bet aš sužinoti, kad kai aš Laikydami Shift visus laišką raktus darbe, bet ten capitlized ...???
Old Kovas 8, 2008, 12:29
Donorų grupės

Būdu klaviatūra kūrinių there's a tiny angelas po kiekvieno klavi ¹ ±. Angelai nėra labai protingas, bet kai paspausite "K", pavyzdžiui, pagal "K" pagrindinis squeaks "K" kompiuteriu kalba ir ekrane angelas angelas ji nagrinėja ir pateikia "K" ant jūsų ekrano. Perėjimas angelas yra bent intelektualių ir daug, viską, ką jis daro, yra ištraukti iš kitų angelų sparneliai, kad jie girgždėti aukštojo ir ekrane angelas žino įdėti kapitalą iki vietoj.

Angelai gauti labai girtas, kai jie gerti koksas. Arba "Pepsi", atėjo, kad. Bet reikia blaiviai į jas tikrai gerai plauti arba jums reikia nusiųsti juos atgal į Dievą ir išsinuomoti kitą partiją, iš artimiausios angelas dirbtuvės.
Old Kovas 8, 2008, 12:32
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by vietoje View Post
Būdu klaviatūra kūrinių there's a tiny angelas po kiekvieno klavi ¹ ±. Angelai nėra labai protingas, bet kai paspausite "K", pavyzdžiui, pagal "K" pagrindinis squeaks "K" kompiuteriu kalba ir ekrane angelas angelas ji nagrinėja ir pateikia "K" ant jūsų ekrano. Perėjimas angelas yra bent intelektualių ir daug, viską, ką jis daro, yra ištraukti iš kitų angelų sparneliai, kad jie girgždėti aukštojo ir ekrane angelas žino įdėti kapitalą iki vietoj.

Angelai gauti labai girtas, kai jie gerti koksas. Arba "Pepsi", atėjo, kad. Bet reikia blaiviai į jas tikrai gerai plauti arba jums reikia nusiųsti juos atgal į Dievą ir išsinuomoti kitą partiją, iš artimiausios angelas dirbtuvės.
Theres paslėptas žinutę ten

Buvo klaviatūros brangu? jei jis atėjo su kompiuteriu ir tai yra standartinis manau, kad pakeitimas yra geriausias variantas turite

Old Kovas 8, 2008, 13:08
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by ashaiba View Post
Aš sužinoti, kad kai aš Laikydami Shift visus laišką raktus darbe, bet ten capitlized ...???
Dieve!
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Kovas 8, 2008, 16:30
Moderatorius Grupė

Taigi, manau, kad istorija yra moralinis jūs tik teks pirkti nauja klaviatūra ....

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Kovas 8, 2008, 16:31
Narys

Citata:
Originally Posted by vietoje View Post

hahaha puiki puiki istorija.
gerai jie angelai blaivus dabar ačiū už pagalbą
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis susidoroti General Hardware Chat 20 27 spalis 2009 16:26
I need help mano klaviatūros klavišai Visi messed up vj00 Windows "operacinės sistemos 2 13 rugsėjis 2009 06:14
I need help - Mano klaviatūros mygtukai yra messed up Iron_Aden Windows "operacinės sistemos 9 12 rugsėjis 2009 02:36
Mano klaviatūra messed up Hyp3r Žemė Windows "operacinės sistemos 3 19 gruodis 2007 19:26
Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows Kompiuterių Spec General Hardware Chat 3 Gegužė 16, 2007 06:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.