![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I never drink koksas prie mano kompiuterio, bet aš grįžo iš mokyklos labai pavargau ir i didnt priežiūra šios = P gerai, kaip idiotas, aš išsiliejo koksas į mano bevielio Microsoft klaviatūrą, o ne kokso daug, apie ketvirtį puodelio. Tada aš windex ir valyti mano klaviatūra. Po to, kai aš tipo su klaviatūra, visi mano mygtukai messed up. Kai aš spauskite F Lock, jame Caps Lock. kai aš tipo "S" gaunu s /, kai aš spauskite Backspace man ////////. Ar tai pataisomas. ar jis yra ar ne, kodėl jis tai padarė? |
|
| |||
| |||
| Ar jūsų klaviatūra ateiti su diske arba tai, kaip plug and play? jei jis atėjo su disko bandykite iš naujo įdiegti programinę įrangą, jei galima tiesiog prijunkite jį ir praktiškai jį naudoti sąsiaurį tada būti klaviatūra atskirai ir pamatysite, kaip žalias permatomas plastiko lakšto, skirti sunaikinti, kad nustatytų, bet būkite atsargūs, nenaudokite jokių cheminių medžiagų, tik sausu skudurėliu ir leiskite žinoti, kaip jis atėjo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jei Plug and Play skamba prisukamas, garsai prisukamas iki visiško sustojimo būti sąžiningas koksas, kai sausas, tampa lipnus, jei jos pateko viduje klaviatūros Dievas žino, kas jos padaryta ji buvo brangus? Klaviatūros eiti apie 5 £ šių dienų
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Ar tai pataisomas. Ar jis yra ar ne, tai kodėl tai daryti? Nes koksas yra lipni. Nes tai paimdavo ir raktus, kurie yra skirti skaidrę beveik tolygiai mada tarp atviro ir uždaro dalys. Kadangi vaikelis spyruokles, kad grąžintų juos į savo poilsio narėje nėra jėgų kovoti su klijais jūsų įvesta.
Geros naujienos yra tai, kad jis bus lengvai išplauti. Patalpinkite klaviatūra per indų plovimo ciklą. [1] [2] Bloga naujiena yra ta, kad Jums reikės visiškai sausas vidų ir vidutinis klaviatūra turi gal keturi šimtai komponentas bitų iš plastiko, kuris visą reikia perkelti į tikslią vietą Jums rasti juos, kad jis vėl veikia. Trumpas atsakymas yra, kad jūs jau miręs klaviatūra ir reikia pirkti pakeitimas. [1], be baterijos. [2] I don't speak iš nežinojimo poziciją, aš tai padarė daugiau negu vieną kartą su daugiau nei klaviatūros ir galų gale su darbo rinkinys, jei ji yra tinkamai džiovinti. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Mano klaviatūra forget lipni viduje, Cause I valyti labai labai gerai windex. Gavau Q-Tip išvalyti ją. Aš įkelti į "Windows", ta pati problema, bet aš sužinoti, kad kai aš Laikydami Shift visus laišką raktus darbe, bet ten capitlized ...??? |
|
| |||
| |||
| Būdu klaviatūra kūrinių there's a tiny angelas po kiekvieno klavi ¹ ±. Angelai nėra labai protingas, bet kai paspausite "K", pavyzdžiui, pagal "K" pagrindinis squeaks "K" kompiuteriu kalba ir ekrane angelas angelas ji nagrinėja ir pateikia "K" ant jūsų ekrano. Perėjimas angelas yra bent intelektualių ir daug, viską, ką jis daro, yra ištraukti iš kitų angelų sparneliai, kad jie girgždėti aukštojo ir ekrane angelas žino įdėti kapitalą iki vietoj. Angelai gauti labai girtas, kai jie gerti koksas. Arba "Pepsi", atėjo, kad. Bet reikia blaiviai į jas tikrai gerai plauti arba jums reikia nusiųsti juos atgal į Dievą ir išsinuomoti kitą partiją, iš artimiausios angelas dirbtuvės. |
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() Buvo klaviatūros brangu? jei jis atėjo su kompiuteriu ir tai yra standartinis manau, kad pakeitimas yra geriausias variantas turite
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dieve!
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taigi, manau, kad istorija yra moralinis jūs tik teks pirkti nauja klaviatūra ....
|
| |||
| |||
| Citata:
hahaha puiki puiki istorija. gerai jie angelai blaivus dabar ačiū už pagalbą |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis | susidoroti | General Hardware Chat | 20 | 27 spalis 2009 16:26 |
| I need help mano klaviatūros klavišai Visi messed up | vj00 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 13 rugsėjis 2009 06:14 |
| I need help - Mano klaviatūros mygtukai yra messed up | Iron_Aden | Windows "operacinės sistemos | 9 | 12 rugsėjis 2009 02:36 |
| Mano klaviatūra messed up | Hyp3r Žemė | Windows "operacinės sistemos | 3 | 19 gruodis 2007 19:26 |
| Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 3 | Gegužė 16, 2007 06:31 |
| Temos įrankiai | |
| |