mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Keyboard messed up

Reply

Thread Tools
Old 7 marts 2008, 23:16
Loceklis

Default Keyboard messed up

Es nekad dzērieni koksa pie mana datora, bet es atgriezos no skolas ļoti noguris un i didn't aprūpes Šajā laikā = P

labi, kā idiots, es izlieta kokss uz manu bezvadu microsoft klaviatūru, nav daudz kokss, apmēram ceturtdaļa no cup. Tad es saņēmu windex un tīrīt manu klaviatūru. Pēc tam, kad es tipa ar šo klaviatūru, visas manas pogas messed up. Kad noklikšķināt F Lock, tas liek Caps Lock on. kad es type "s" man s /, kad es uz atpakaļatkāpe man ////////. Vai šis ir labojams. vai tas ir vai nav, kāpēc to darīt?
Old Marts 8, 2008, 02:14
Donors Group

Vai Jūsu tastatūra komplektā ar disku vai tas ir kā plug and play? ja tas atnāca ar diska mēģiniet vēlreiz instalējot programmatūru, ja jūs varat vienkārši pievienojiet to un praktiski izmantot to jūras šaurumu tad
lietot tastatūru ilga atstarpe, un jums vajadzētu redzēt kā zaļā caurspīdīgas plastmasas loksne, norāda, ka wipe noteikti, bet jābūt uzmanīgiem, neizmanto nekādus ķimikālijas tikai sausu lupatu un ļaujiet man zināt, kā tas gāja.
Old Marts 8, 2008, 04:00
Donors Group

ja tā plug and play skaņas ieskrūvē, skaņas ieskrūvē pilnīgas apstāšanās būt godīgs

koksa sausā kļūst lipīgi, ja tā ieguva iekšpusē tastatūra Dievs zina, ko tās veic

tas bija dārgs?

keyboards iet apmēram 5 £ šajās dienās

Mana sistēma: Mans

Processor (s):
AMD Athlon Dual Core
Motherboard:
winfast 6.600
RAM Operatīvā atmiņa:
3GB
Graphics Card (s):
MSI 8600GT
Sound Card:
daži lēti dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old Marts 8, 2008, 06:27
Donors Group

"Vai šis ir labojams., Vai tas ir vai nav, kāpēc to darīt?" Tādēļ koksam ir lipīga. Jo tas ir satveršanai un atslēgas, kas ir domāti, lai slīdētu ir praktiski berzes modes atklātas un slēgtas daļām. Jo maz bērnu atsperes tos, kas atgriežas savās atpūtas stāvoklis nav spēku, lai cīnītos pret līmi jūs ieviests.

Labā ziņa ir tā, ka tas būs viegli izmazgāt. Put tastatūra ar trauku ciklu. [1] [2]

Sliktās ziņas ir, ka jums tad ir pilnīgi sauss insides un vidējo tastatūra ir iespējams četri simti sastāvdaļa bitu no plastmasas, kas visu nepieciešams mainīt atrašanās vietu precīzu vietu kur konstatēja, ka tie, lai to atkal strādāt.

Īsā atbilde ir tāda, ka Jums ir miris klaviatūra un jums ir nepieciešams iegādāties rezerves.

[1], jo bez baterijām.

[2] Es nerunāju no stāvokļa nezināšanas, es esmu izdarījis vairāk nekā vienu reizi vairāk nekā tikai klaviatūras un beidzās ar darba komplektu, kad tā ir žāvēti pareizi.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Marts 8, 2008, 12:07
Loceklis

Mana tastatūra isn't lipīga iekšā, iemesls man tīra ļoti labi ar windex. Man q-tip tīrīt to vairāk. i booted Windows, tā pati problēma, bet man bija uzzināt, ka tad, kad es turiet SHIFT visu burtu taustiņi darbu, bet tur capitlized ...???
Old Marts 8, 2008, 12:29
Donors Group

Tā klaviatūra ir darbu tur tiny angel zem katras taustiņu. Eņģeļi nav ļoti inteliģentas bet, kad nospiežat "k", piemēram, ar "k" atslēgas squeaks "k" datoru valoda un ekrāna eņģelis eņģeļu izskata to un uzliek "k" uz jūsu ekrāna. Pāreja eņģelis ir vismaz viedo no partijas, visi viņam ir velciet un citu eņģeļu spārni, lai tie kviekt augstākas un ekrāna eņģelis zina ievietot kapitālu vietā.

Angels iegūt ļoti piedzēries, kad dzer koksu. Vai Pepsi, come to that. Vai nu jums ir prātīgs tos ar tiešām labu mazgāt vai jums nepieciešams sūtīt viņus atpakaļ pie Dieva un nomāt citu partiju, no jūsu tuvāko eņģeļu darbnīca.
Old Marts 8, 2008, 12:32
Donors Group

Quote:
Originally Posted by spot View Post
Tā klaviatūra ir darbu tur tiny angel zem katras taustiņu. Eņģeļi nav ļoti inteliģentas bet, kad nospiežat "k", piemēram, ar "k" atslēgas squeaks "k" datoru valoda un ekrāna eņģelis eņģeļu izskata to un uzliek "k" uz jūsu ekrāna. Pāreja eņģelis ir vismaz viedo no partijas, visi viņam ir velciet un citu eņģeļu spārni, lai tie kviekt augstākas un ekrāna eņģelis zina ievietot kapitālu vietā.

Angels iegūt ļoti piedzēries, kad dzer koksu. Vai Pepsi, come to that. Vai nu jums ir prātīgs tos ar tiešām labu mazgāt vai jums nepieciešams sūtīt viņus atpakaļ pie Dieva un nomāt citu partiju, no jūsu tuvāko eņģeļu darbnīca.
theres slēptās ziņas tur

bija tastatūra dārga? ja tas atnāca ar datoru un standarta i domāju, ka rezerves ir labākais risinājums jums

Old Marts 8, 2008, 13:08
Donors Group

Quote:
Originally Posted by ashaiba View Post
man bija uzzināt, ka tad, kad es turiet SHIFT visu burtu taustiņi darbu, bet tur capitlized ...???
Mans Dievs!
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Marts 8, 2008, 16:30
Moderator Group

Tāpēc es domāju, ka morālo un stāsts ir jūs vienkārši nāksies pirkt jaunu klaviatūru ....

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Marts 8, 2008, 16:31
Loceklis

Quote:
Originally Posted by spot View Post

hahaha liels liels stāsts.
labi tie eņģeļi ir prātīgs tagad, paldies par palīdzību
Reply

Register

Bookmarks