![]() |
|
| |||
| |||
| Es nekad dzērieni koksa pie mana datora, bet es atgriezos no skolas ļoti noguris un i didn't aprūpes Šajā laikā = P labi, kā idiots, es izlieta kokss uz manu bezvadu microsoft klaviatūru, nav daudz kokss, apmēram ceturtdaļa no cup. Tad es saņēmu windex un tīrīt manu klaviatūru. Pēc tam, kad es tipa ar šo klaviatūru, visas manas pogas messed up. Kad noklikšķināt F Lock, tas liek Caps Lock on. kad es type "s" man s /, kad es uz atpakaļatkāpe man ////////. Vai šis ir labojams. vai tas ir vai nav, kāpēc to darīt? |
|
| |||
| |||
| Vai Jūsu tastatūra komplektā ar disku vai tas ir kā plug and play? ja tas atnāca ar diska mēģiniet vēlreiz instalējot programmatūru, ja jūs varat vienkārši pievienojiet to un praktiski izmantot to jūras šaurumu tad lietot tastatūru ilga atstarpe, un jums vajadzētu redzēt kā zaļā caurspīdīgas plastmasas loksne, norāda, ka wipe noteikti, bet jābūt uzmanīgiem, neizmanto nekādus ķimikālijas tikai sausu lupatu un ļaujiet man zināt, kā tas gāja. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja tā plug and play skaņas ieskrūvē, skaņas ieskrūvē pilnīgas apstāšanās būt godīgs koksa sausā kļūst lipīgi, ja tā ieguva iekšpusē tastatūra Dievs zina, ko tās veic tas bija dārgs? keyboards iet apmēram 5 £ šajās dienās
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Vai šis ir labojams., Vai tas ir vai nav, kāpēc to darīt?" Tādēļ koksam ir lipīga. Jo tas ir satveršanai un atslēgas, kas ir domāti, lai slīdētu ir praktiski berzes modes atklātas un slēgtas daļām. Jo maz bērnu atsperes tos, kas atgriežas savās atpūtas stāvoklis nav spēku, lai cīnītos pret līmi jūs ieviests.
Labā ziņa ir tā, ka tas būs viegli izmazgāt. Put tastatūra ar trauku ciklu. [1] [2] Sliktās ziņas ir, ka jums tad ir pilnīgi sauss insides un vidējo tastatūra ir iespējams četri simti sastāvdaļa bitu no plastmasas, kas visu nepieciešams mainīt atrašanās vietu precīzu vietu kur konstatēja, ka tie, lai to atkal strādāt. Īsā atbilde ir tāda, ka Jums ir miris klaviatūra un jums ir nepieciešams iegādāties rezerves. [1], jo bez baterijām. [2] Es nerunāju no stāvokļa nezināšanas, es esmu izdarījis vairāk nekā vienu reizi vairāk nekā tikai klaviatūras un beidzās ar darba komplektu, kad tā ir žāvēti pareizi. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Mana tastatūra isn't lipīga iekšā, iemesls man tīra ļoti labi ar windex. Man q-tip tīrīt to vairāk. i booted Windows, tā pati problēma, bet man bija uzzināt, ka tad, kad es turiet SHIFT visu burtu taustiņi darbu, bet tur capitlized ...??? |
|
| |||
| |||
| Tā klaviatūra ir darbu tur tiny angel zem katras taustiņu. Eņģeļi nav ļoti inteliģentas bet, kad nospiežat "k", piemēram, ar "k" atslēgas squeaks "k" datoru valoda un ekrāna eņģelis eņģeļu izskata to un uzliek "k" uz jūsu ekrāna. Pāreja eņģelis ir vismaz viedo no partijas, visi viņam ir velciet un citu eņģeļu spārni, lai tie kviekt augstākas un ekrāna eņģelis zina ievietot kapitālu vietā. Angels iegūt ļoti piedzēries, kad dzer koksu. Vai Pepsi, come to that. Vai nu jums ir prātīgs tos ar tiešām labu mazgāt vai jums nepieciešams sūtīt viņus atpakaļ pie Dieva un nomāt citu partiju, no jūsu tuvāko eņģeļu darbnīca. |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() bija tastatūra dārga? ja tas atnāca ar datoru un standarta i domāju, ka rezerves ir labākais risinājums jums
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mans Dievs!
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tāpēc es domāju, ka morālo un stāsts ir jūs vienkārši nāksies pirkt jaunu klaviatūru ....
|
| |||
| |||
| Quote:
hahaha liels liels stāsts. labi tie eņģeļi ir prātīgs tagad, paldies par palīdzību |
![]() |
|
| Bookmarks |