rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Klawiatura messed up

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 marca 2008, 23:16
Członek grupy

Default Klawiatura messed up

I nigdy nie pić koksu w pobliżu mojego komputera, ale wróciłem ze szkoły bardzo zmęczony i didnt care tym razem = P

Cóż, jak idiota, i rozlany koksu na mój bezprzewodowej klawiatury Microsoft nie dużo koksu, około jednej czwartej filiżanki. Dostałem Windex i czyścić klawiaturę. Po tym, kiedy i z tego typu klawiatura, wszystkie moje przyciski zawiedli. Kiedy klikam F Lock, to stawia Caps Lock jest włączony. podczas ja typ "s" I Get s /, kiedy i backspace kliknij przycisk Pobierz ////////. Czy to naprawić. czy jest czy nie, dlaczego to zrobił?
Old 8 marca 2008, 02:14
Grupa dawcy

nie klawiaturze pochodzi z dysku, czy też jak Plug and Play? gdyby przyszło z dysku spróbuj ponownie instalacji oprogramowania, jeśli można po prostu podłączyć i używać go praktycznie cieśniny następnie
Take klawiaturze siebie i powinieneś zobaczyć jak zielone arkuszu półprzezroczystego tworzywa sztucznego, należy podać, że wycierania ale należy zachować ostrożność, nie używać żadnych substancji chemicznych, tylko suchą szmatką i daj mi znać jak Ci poszło.
Old 8 marca 2008, 04:00
Grupa dawcy

jeśli jego Plug and Play sounds pijany, dźwięki pijany kropkę, aby być uczciwym

koks po wyschnięciu staje się lepki, jeśli jego dostał wewnątrz klawiatury Bóg wie, co jej zrobić

to było drogie?

klawiatury do około 5 funtów w tych dniach

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 8 marca 2008, 06:27
Grupa dawcy

"Czy to naprawić. Czy jest czy nie, to dlaczego to robić? Ponieważ koksu jest popularny. Bo to chwytając części klawiszy, które są przeznaczone do slajdów w praktycznie bez tarcia moda na otwarte i zamknięte. Ze względu na małe dziecko, sprężyn, że powrót ich do stanu odpoczynku nie siłę do walki z kleju można wprowadzić.

Dobrą wiadomością jest to, że będzie łatwo wyprać. Umieść klawiaturę poprzez cykl zmywarki. [1] [2]

Zła wiadomość jest taka, że będziesz musiał całkowicie suche wnętrze i średnie klawiatura ma chyba czterysta bitów części z tworzyw sztucznych, które wszystkie muszą przemieszczanie dokładnego miejsca można znaleźć im za to do pracy ponownie.

Krótka odpowiedź brzmi, że masz martwe klawiatury i musisz kupić zastępczy.

[1] bez baterii.

[2] nie mówię z pozycji niewiedzy, zrobiłem to więcej niż jeden raz więcej niż tylko klawiatury i zakończony z pracy zestawu po jej suszone prawidłowo.

My System: Tim

Procesor (y):
Athlon 64 3500 +
Płyta główna:
ASUS A8N-VM CSM
Pamięć RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Karta graficzna (y):
nVidia GeForce 6600 512MB
Karta dźwiękowa:
Cherry RS 6000 m klawiatury
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s utrzymania
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (y):
SXGA płaskoekranowe
Operating System (-y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxboksa)
Old 8 marca 2008, 12:07
Członek grupy

Moje isnt klawiatury lepkie w środku, cause oczyścić go bardzo dobrze z Windex. Mam Q-Tip oczyścić go bardziej. i uruchomiony w systemie Windows, ten sam problem, ale dowiedzieli się, że kiedy przytrzymaj klawisz SHIFT wszystkie prace klawisz z literą, ale capitlized ...???
Old 8 marca 2008, 12:29
Grupa dawcy

Sposób działa klawiatura jest tam mały anioł pod każdy klawisz. Anioły nie są bardzo inteligentne, ale po naciśnięciu "k", na przykład, anioł na "k" piszczy klawisz "k" w języku komputera i anioł ekranu słyszy i daje "k" na ekranie. Anioł przejście jest najmniej inteligentny partii, wszystko robi się ciągnąć skrzydła innych aniołów, tak, że pisk wyższe i anioł ekranu wie położyć się zamiast kapitału.

Aniołowie się bardzo pijany, gdy piją koksu. Lub Pepsi, dojść do tego. Albo trzeba trzeźwo je z mycia naprawdę dobre lub musisz wysłać je z powrotem do Boga i wynajem innej partii od najbliższego warsztatu anioła.
Old 8 marca 2008, 12:32
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by miejscu View Post
Sposób działa klawiatura jest tam mały anioł pod każdy klawisz. Anioły nie są bardzo inteligentne, ale po naciśnięciu "k", na przykład, anioł na "k" piszczy klawisz "k" w języku komputera i anioł ekranu słyszy i daje "k" na ekranie. Anioł przejście jest najmniej inteligentny partii, wszystko robi się ciągnąć skrzydła innych aniołów, tak, że pisk wyższe i anioł ekranu wie położyć się zamiast kapitału.

Aniołowie się bardzo pijany, gdy piją koksu. Lub Pepsi, dojść do tego. Albo trzeba trzeźwo je z mycia naprawdę dobre lub musisz wysłać je z powrotem do Boga i wynajem innej partii od najbliższego warsztatu anioła.
tam ukryte przesłanie tam

był klawiatury drogie? gdyby przyszło z komputerem i jest standardem, myślę, że wymiana jest najlepszym rozwiązaniem masz

Old 8 marca 2008, 13:08
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by ashaiba View Post
I dowiedzieli się, że kiedy przytrzymaj klawisz SHIFT wszystkie prace klawisz z literą, ale capitlized ...???
Mój Boże!
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 8 marca 2008, 16:30
Moderator grupy

Myślę więc morał tej historii jest jesteś po prostu będzie musiał kupić nową klawiaturę ....

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 8 marca 2008, 16:31
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by miejscu View Post

hahaha great great story.
dobrze że aniołowie są trzeźwi teraz, dzięki za pomoc
Reply

Register

Zakładki