![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nikdy som piť koksu v blízkosti môjho počítača, ale ja som sa vrátil zo školy veľmi unavený a ja didnt starostlivosti o tejto dobe = P rovnako, ako idiot, aj koks vytiekla na môj bezdrôtovú klávesnicu Microsoft, nie je veľa koksu, asi štvrť šálky. Potom som dostal Windex a vyčistiť klávesnicu. Po tom, keď som sa, že typ klávesnice sú všetky moje tlačidla pokazil. Keď ja na tlačidlo F Lock, Caps Lock to dá on. when i typ "s" aj brať s /, keď sa ////////. i i tlačidlo Backspace Je to neopraviteľný. či je alebo nie je, prečo to robí, že? |
|
| |||
| |||
| klávesnicu som prišiel s disku, alebo je to ako plug and play? keby na to prišlo s disk skúsiť znovu inštaláciu softvéru, ak je stačí pripojiť a používať prakticky svěrací potom Vezmite si klávesnicu seba a mali by ste vidieť ako zelené priesvitné plastové fólie, ktoré poskytujú zotrite dole, ale buďte opatrní, nepoužívajte žiadne chemikálie len suchou handričkou a dajte mi vedieť, ako to dopadlo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ak jeho plug and play skrutkované zvuky, zvuky skrutkované bodka byť úprimný koks v suchom stave sa stane lepkavý, je-li jeho dostal dovnútra klávesnica boh vie, čo urobil jeho bolo to drahé? klávesnica idú asi 5 libier v týchto dňoch
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Je to opraviteľné. Tom, či je alebo nie je, prečo to robí, že?" Vzhľadom k tomu, koks je lepkavé. Pretože je to uchytenie časti klávesov, ktoré sú určené na snímke v prakticky bez trenia móda na otvorené a uzavreté. Vzhľadom k tomu, malé dieťa pramene, ktoré sa vrátiť do svojho odpočinku stavu nemajú silu na boj proti lepidlo vám predstavil.
Dobrou správou je, že bude ľahko vymyť. Dajte klávesnice cez umývačka cyklu. [1] [2] Zlou správou je, že budete niekedy potrebovať až k úplne suchý vnútro a priemerné klávesnica má asi čtyři sta zložka kúsky plastu, ktorý všetci potrebujeme premiestni v presné miesto si našiel je za to sa znova do práce. Krátka odpoveď je, že ste mŕtvy klávesnicu a musíte si kúpiť náhradný. [1] bez batérií. [2] Nechcem speak z pozície nevedomosti, urobil som to viac ako raz, s viac než len klávesnica a skončil s pracovnou kit, akonáhle je to sušené správne. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Moja klávesnica isnt lepiace dovnútra, spôsobiť aj čistenie je veľmi veľmi dobre s Windex. Mám q-tip čistiť to viac. aj topánka na okná, rovnaký problém, ale ja som zistil, že keď som sa držte SHIFT a všetky kľúče list prácu, ale tam capitlized ...??? |
|
| |||
| |||
| Ako klávesových diel je tu malý anjel pod každý kľúč. Anjeli nie sú príliš inteligentné, ale po stlačení tlačidla "k", napríklad v rámci anjel "k" kvičení kľúč "k" v počítačových a jazykových obrazovku anjel počuje, a stavia "k" na obrazovke. Posun Anděl je najmenej inteligentný dávky, všetko, čo robí, je vytiahnuť krídla ostatné anjelov, aby piskot vyššia a na obrazovke anjel vie, aby sa namiesto toho kapitálu. Anjeli si veľmi opitý, keď pijú koks. Alebo Pepsi, poď na to. Buď musíte vystřízlivět s nimi naozaj dobre umyť, alebo je potrebné poslať ich späť k Bohu a prenájmu ďalšie partie z vášho najbližšieho anjel dielňa. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() bola klávesnice drahé? keby na to prišlo s počítačom a je štandardná já ceniť náhrada je najlepšou voľbou máš
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bože môj!
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže si myslím, morálne príbehu ich budete jednoducho musieť kúpiť novú klávesnicu ....
|
| |||
| |||
| Citácia:
hahaha veľký veľký príbeh. dobre, že anjeli sú triezvi teraz, vďaka za pomoc |