мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Кеыбоард мессед уп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Јул 2008, 23:16
Мембер Гроуп

Default Кеыбоард мессед уп

Ја никада пити кокса близу мом рачунару, али сам се вратио из школе врло уморна и нисам брига овај пут = П

добро, као идиот, ја проливена кокса на мој бежични Мицрософт тастатуру, а не много кокса, око четврт шоље. Онда сам очистио уиндекс и моје тастатуре. Након тога, кад сам типа са том тастатуром, све моје тастери су упрскао. Кад кликнем Ф Закључај, ставља га на Цапс Лоцк. када сам тип "С" ми се е /, када се ////////. кликнем БАЦКСПАЦЕ И Да ли је ово Оправљив. да ли је или не, зашто не учинити то?
Old 8. Јул 2008, 02:14
Донаторска Група

Да ли је ваше тастатуре долазе са диска или је то као плуг анд плаы "? ако је дошао са диска покушајте поново инсталирате софтвер, ако само можете да га укључите у и практично се користи уска затим
узмите поред тастатуре, а ви треба да видите као зелено провидне пластичне фолије, дати обришите доле, али будите опрезни, немојте користити било које хемикалије само суву тканину и јавите ми како је отишао.
Old 8. Јул 2008, 04:00
Донаторска Група

ако је плуг анд плаы "звуке пијан, пијан звучи потпуно престати да будем искрен

кокс када сува постаје лепљив, ако је има унутар тастатуре бог зна шта је урађено

је скупо?

Тастатуре ићи око € 5 ових дана

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 8. Јул 2008, 06:27
Донаторска Група

"Да ли је ово Оправљив да ли је или не, зашто то раде. То?" Кокс јер је лепљив. Зато што је то грипозан делова тастера који треба да слајд у практично без трења између моде отворене и затворене. Јер мало дете изворима који им се врате својим остатком државе нису снаге да се боре против лепак вас упознао.

Добра вест је да ће се лако испира. Ставите преко тастатуре посуђа циклус. [1] [2]

Лоша вест је да ти онда требати да се потпуно осуши унутрашњост и просечна тастатура има можда четири стотине саставни делови пластике који све потребно пресељење у тачно место можете их наћи за то да поново ради.

Кратак одговор је да имате тастатуру мртав и потребно је да купите замену.

[1], без батерије.

[2] Ја не говорим из позиције незнања, ово сам урадио више пута са више него само тастатура и завршио са комплет раде када је то правилно сушени.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 8. Јул 2008, 12:07
Мембер Гроуп

Мој иснт Тастатура лепљива изнутра, разлог сам га очистио врло врло добро уиндекс. Имам К-Тип то чисти више. И покренули до прозора, исти проблем али сам сазнали да је, када сам све држите тастер СХИФТ тастера писмо, али је цапитлизед ...???
Old 8. Јул 2008, 12:29
Донаторска Група

Начин на тастатури радова постоји мали анђео испод сваког тастера. Анђели нису претерано интелигентни, али када притиснете "К", на пример, анђео под "К" кључ скуеакс "К" у рачунарски језик и екран анђео га чује и ставља "К" на екрану. Смена анђео је најмање интелигентни у много, све је чини се повуци крила осталих анђела, тако да су шкрипа и већи екран анђео зна да стави до капитала уместо.

Анђели се јако пијан кад пију кокса. Или ПЕПСИ, доћи до тога. Било је потребно да их трезвено са стварно добро опрати или вам је потребна да их послати назад Богу и изнајмљивање друге серије од најближих анђела радионици.
Old 8. Јул 2008, 12:32
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы спот View Post
Начин на тастатури радова постоји мали анђео испод сваког тастера. Анђели нису претерано интелигентни, али када притиснете "К", на пример, анђео под "К" кључ скуеакс "К" у рачунарски језик и екран анђео га чује и ставља "К" на екрану. Смена анђео је најмање интелигентни у много, све је чини се повуци крила осталих анђела, тако да су шкрипа и већи екран анђео зна да стави до капитала уместо.

Анђели се јако пијан кад пију кокса. Или ПЕПСИ, доћи до тога. Било је потребно да их трезвено са стварно добро опрати или вам је потребна да их послати назад Богу и изнајмљивање друге серије од најближих анђела радионици.
Тхереса скривене поруке у тамо

Тастатура је скупо? ако сте добили уз рачунар и мислим да је стандардна замена је најбоља опција ти добио

Old 8. Јул 2008, 13:08
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы асхаиба View Post
сам сазнали да је, када сам све држите тастер СХИФТ тастера писмо, али је цапитлизед ...???
Боже!
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 8. Јул 2008, 16:30
Модератор / ица групе

Па мислим да Наравоученије приче је сте тек ће морати да купе нове тастатуре ....

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 8. Јул 2008, 16:31
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы спот View Post

хахаха велики велику причу.
добро су анђели су трезвени сада, хвала за помоћ
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Грешка тастатуре или Не Тастатура Поклон носити Генерал Хардуаре Цхат 20 27. Окт 2009 16:26
Ми је потребна помоћ Мој Тастатура Тастери су све упрскао вј00 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 13. Јул 2009 06:14
Треба ми помоћ - Мој Типковнички Дугмад су Мессед Уп Ирон_Аден Уиндоус Оператинг Сыстемс 9 12. Јул 2009 02:36
Моја тастатура Мессед уп Хып3р роктати Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 19 децембар 2007 19:26
Конфигурација Кеыбоард - Кеыбоард Логитецх Постављање у Уиндоуси Цомпутер Изванред Генерал Хардуаре Цхат 3 16 мај 2007 06:31
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц