![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја никада пити кокса близу мом рачунару, али сам се вратио из школе врло уморна и нисам брига овај пут = П добро, као идиот, ја проливена кокса на мој бежични Мицрософт тастатуру, а не много кокса, око четврт шоље. Онда сам очистио уиндекс и моје тастатуре. Након тога, кад сам типа са том тастатуром, све моје тастери су упрскао. Кад кликнем Ф Закључај, ставља га на Цапс Лоцк. када сам тип "С" ми се е /, када се ////////. кликнем БАЦКСПАЦЕ И Да ли је ово Оправљив. да ли је или не, зашто не учинити то? |
|
| |||
| |||
| Да ли је ваше тастатуре долазе са диска или је то као плуг анд плаы "? ако је дошао са диска покушајте поново инсталирате софтвер, ако само можете да га укључите у и практично се користи уска затим узмите поред тастатуре, а ви треба да видите као зелено провидне пластичне фолије, дати обришите доле, али будите опрезни, немојте користити било које хемикалије само суву тканину и јавите ми како је отишао. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако је плуг анд плаы "звуке пијан, пијан звучи потпуно престати да будем искрен кокс када сува постаје лепљив, ако је има унутар тастатуре бог зна шта је урађено је скупо? Тастатуре ићи око € 5 ових дана
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Да ли је ово Оправљив да ли је или не, зашто то раде. То?" Кокс јер је лепљив. Зато што је то грипозан делова тастера који треба да слајд у практично без трења између моде отворене и затворене. Јер мало дете изворима који им се врате својим остатком државе нису снаге да се боре против лепак вас упознао.
Добра вест је да ће се лако испира. Ставите преко тастатуре посуђа циклус. [1] [2] Лоша вест је да ти онда требати да се потпуно осуши унутрашњост и просечна тастатура има можда четири стотине саставни делови пластике који све потребно пресељење у тачно место можете их наћи за то да поново ради. Кратак одговор је да имате тастатуру мртав и потребно је да купите замену. [1], без батерије. [2] Ја не говорим из позиције незнања, ово сам урадио више пута са више него само тастатура и завршио са комплет раде када је то правилно сушени. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Мој иснт Тастатура лепљива изнутра, разлог сам га очистио врло врло добро уиндекс. Имам К-Тип то чисти више. И покренули до прозора, исти проблем али сам сазнали да је, када сам све држите тастер СХИФТ тастера писмо, али је цапитлизед ...??? |
|
| |||
| |||
| Начин на тастатури радова постоји мали анђео испод сваког тастера. Анђели нису претерано интелигентни, али када притиснете "К", на пример, анђео под "К" кључ скуеакс "К" у рачунарски језик и екран анђео га чује и ставља "К" на екрану. Смена анђео је најмање интелигентни у много, све је чини се повуци крила осталих анђела, тако да су шкрипа и већи екран анђео зна да стави до капитала уместо. Анђели се јако пијан кад пију кокса. Или ПЕПСИ, доћи до тога. Било је потребно да их трезвено са стварно добро опрати или вам је потребна да их послати назад Богу и изнајмљивање друге серије од најближих анђела радионици. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() Тастатура је скупо? ако сте добили уз рачунар и мислим да је стандардна замена је најбоља опција ти добио
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Боже!
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па мислим да Наравоученије приче је сте тек ће морати да купе нове тастатуре ....
|
| |||
| |||
| Куоте:
хахаха велики велику причу. добро су анђели су трезвени сада, хвала за помоћ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Грешка тастатуре или Не Тастатура Поклон | носити | Генерал Хардуаре Цхат | 20 | 27. Окт 2009 16:26 |
| Ми је потребна помоћ Мој Тастатура Тастери су све упрскао | вј00 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 13. Јул 2009 06:14 |
| Треба ми помоћ - Мој Типковнички Дугмад су Мессед Уп | Ирон_Аден | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 12. Јул 2009 02:36 |
| Моја тастатура Мессед уп | Хып3р роктати | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 19 децембар 2007 19:26 |
| Конфигурација Кеыбоард - Кеыбоард Логитецх Постављање у Уиндоуси | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 16 мај 2007 06:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |