![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bilgisayar yanında kola içmek hiç, ama geri okuldan çok i didnt care bu kez = P yorgun geldi iyi bir salak gibi, benim kablosuz microsoft klavye üzerinde, bir bardaktan çeyrek kok bir çok kola değil döktü. O zaman i got windex ve benim klavye temizlenir. Bundan sonra, o klavye ile i tipi, bütün düğmeleri berbat vardır. Tıkladığımda F Kilidi, o Caps Lock koyar. ne zaman i tip "" i s olsun / s, tıkladığımda silme i ////////. olsun Bu tamir edilebilir mi. olup olmadığını ya da değil, neden yapar bunu? |
|
| |||
| |||
| klavyenizde bir disk ile geldi veya tak ve çalıştır gibi mi? Eğer bir disk ile birlikte eğer sen adil ve takın olabilir pratik sonra boğaz kullanabilirsiniz yeniden yazılım yüklemeyi deneyin apart klavye almak ve yeşil şeffaf plastik levha gibi, bir aşağı ama dikkatli olun, sadece kuru bir bez herhangi bir kimyasal kullanmayın silin ve bana nasıl gitti bildirin vermek görmelisiniz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eğer onun tak ve vidalı sesleri için nokta vidalı sesler dürüst zaman kuru yapışkan hale kola, eğer onun içinde var klavye tanrı bilir ne onun yapılması pahalı oldu? klavyeler hakkında 5 £ için bu gün git
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Bu tamir edilebilir mi. Olup olmadığını ya da değil, neden bunu yapmaz"? Çünkü kola yapışkan olduğunu. Çünkü açık ve kapalı arasında pratik sürtünmesiz moda slayt amaçlanan anahtar parçaları kavrama's. Çünkü küçük bebek kendi dinlenme durumuna anlatmıştım tutkal karşı mücadele gücü olmayan onları geri yaylar.
İyi haber, kolayca örtbas edecektir. Bulaşık makinası döngüsü boyunca klavye koyun. [1] [2] Kötü haber o zaman tamamen içi kurumaya ortalama Klavyenin bunun için tekrar çalışmak için onları buldum tam yerinde olan taşındıktan ihtiyaç plastik belki dört yüz bileşeni bitlerin gerekmesidir. Kısa cevap, bir ölü klavye ve bir yedek almak için ihtiyaç vardır. [1] pilsiz. [2] Ben cehalet bir konumda, bu fazla bir kez sadece klavye fazla yaptık don't speak ve seti bir kez düzgün kuru çalışma ile sona erdi. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Benim klavye isnt yapışkan içinde, neden ben çok çok iyi windex o temizlenebilir. i bir q-tip daha var o temizlenebilir. Windows için açılırken, aynı problem ama o ne zaman i ÜSTKRKT tüm harf tuşları tutun iş bulmak, ama orada capitlized ...??? |
|
| |||
| |||
| Bir klavye çalışıyor orada her tuşa altında küçük bir melek bir yolu. Melekler çok ama zeki değildir bastığınızda "k", örneğin, "k" tuşuna gıcırdar bilgisayar dilinde "k" ve ekranın altında melek melek o işitir ve ekrana bir "k" koyar. Shift melek en çok akıllı, tüm o does böylece daha yüksek ve tiz ses ekran melek kadar yerine sermaye koymak bilir diğer meleklerin kanatları çekmek. Melekler çok zaman kola içmek sarhoş. Veya Pepsi, bu geliyor. Ya gereken onları çok iyi bir yıkama ile ayık veya Tanrı onları geri göndermek ve en yakın melek atölye diğerine toplu kira gerekir. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() klavye expensive? Eğer bilgisayarınızla birlikte gelen ve standart i yerine en iyi seçenek var olduğunu düşünüyorum
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tanrım!
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben hikayenin ahlaki düşünüyorum sadece .... yeni bir klavye almak zorunda olacak olduğunu
|
| |||
| |||
| Alıntı:
hahaha great great story. melekler de onlar şimdi, yardım için teşekkür ayık vardır |
![]() |
|
| Bookmarks |