![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я ніколи не п'ю кокс у мого комп'ютера, але я повернулася зі школи дуже втомився і я Didn't догляду на цей раз = P Ну, як ідіот, я пролив коксу на мої бездротові клавіатури Microsoft, не так багато коксу, близько чверті чашки. Потім я отримав Windex і чистив клавіатуру. Після цього, коли я типу з клавіатурою, що всі мої кнопки перепутались. Коли я натискаю F Lock, він ставить на Caps Lock. Коли я типу "S" і отримати S /, коли я отримаю ////////. я натискаю Backspace Це ремонту. Чи це чи ні, то чому він це зробив? |
|
| |||
| |||
| Брала Чи ваша клавіатура поставляються з диска чи це, як підключити і грати? якщо він прийшов з диска повторне встановлення програмного забезпечення, якщо можна просто підключіть його до комп'ютера і використовувати його практично протоки потім взяти клавіатуру окремо, і ви побачите, як зелений лист напівпрозорого пластику, що дають протерти, але будьте обережні, не використовують ніяких хімічних тільки суху тканину і дайте мені знати, як вона проходила. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| якщо його підключити та відтворювати звуки різьбове, звуки загвинчується повної зупинки бути чесними коксу при сухій стає липким, якщо її отримали всередину клавіатури Бог знає, що його зробили Було це дорого? Клавіатура йде приблизно за £ 5 в ці дні
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Це ремонту. Лі це чи ні, то чому вона це зробити"? Оскільки кокс є липким. Тому що це захоплююча частина з ключів, які призначені для слайда в моді практично тертя між відкритими та закритими. Тому що маленька дитина джерела, що повернути їх в стані спокою не в силах боротися з клеєм ви представили.
Доброю новиною є те, що це буде легко змити. Покладіть клавіатуру через посудомийну машину циклу. [1] [2] Погана новина в тому, що Вам буде потрібно для повного висихання нутрощі та середнього клавіатурі можливо чотириста компонента біти пластику, які всі повинні переміщення в потрібному місці ви знайшли їх за це знову працювати. Коротка відповідь такий, що у вас мертва клавіатуру, і вам необхідно купити заміну. [1], без батарей. [2] Я не кажу з позиції невігластва, я зробив це більше, ніж один раз більше, ніж просто клавіатур і в кінцевому підсумку з робочого комплекту раз це сушений правильно. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Моя клавіатура хіба липким всередині, Тому що я очистив його дуже-дуже добре з Windex. Я Q-Tip очищено більше. Я завантажився з вікнами, ті ж проблеми, але я дізнався, що, коли я тримаю перекласти всі робота літерних клавіш, але capitlized ...??? |
|
| |||
| |||
| Як клавіатура робіт є крихітна Ангел під кожної клавіші. Ангели не дуже розумним, але при натисканні на кнопку "K", наприклад, у відповідності з ангелом "К" ключові скрипу "K" у комп'ютерному мовою, і на екрані Ангел чує і тиче "К" на вашому екрані. Зрушення ангелом є найменш інтелектуальних з усіх, все, що він робить, витягніть крилах ангелів іншим таким скрипом, що вони вище, і на екрані Ангел знає, що треба покласти капіталу до замість. Ангелів дуже сильно п'яні, коли вони п'ють коксу. Або Pepsi, дійде до цього. Або треба тверезим їх з дуже гарним мити або вам потрібно відправити їх назад до Бога і оренди ще одну партію з вашого найближчого ангела семінару. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Було клавіатурою дорого? якщо він прийшов з комп'ютером, і я думаю, стандартна заміна є найкращим варіантом ви отримали
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Боже мій!
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так що я вважаю моральним розповіді ви просто доведеться купити нову клавіатуру ....
|
| |||
| |||
| Цитата:
Hahaha Велика історія. добре вони ангелів тверезий, спасибі за допомогу |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Клавіатура Помилка чи ні справжнього клавіатури | справитися | Генеральний обладнання чат | 20 | 27 жовтня 2009 16:26 |
| Мені потрібна допомога моїй клавіатурі клавіші All Messed Up | vj00 | Операційні системи Windows | 2 | 13 вересня 2009 06:14 |
| Мені потрібна допомога - моя клавіатура кнопки перепутались | Iron_Aden | Операційні системи Windows | 9 | 12 вересня 2009 02:36 |
| Моя Клавіатура Messed Up | Hyp3r Грунт | Операційні системи Windows | 3 | 19 грудня 2007 19:26 |
| Налаштування клавіатури - налаштування клавіатури Logitech в Windows | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 16 травня 2007 06:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |