![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте всички,
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hehe, което трябва да промените настройките за Великобритания, тъй като неговите настроен на САЩ аз арго помня вече как да се промени това в XP, както IV имам изглед сега съм сигурен som1 ще пост стъпка по стъпка
| |||
| |||
| ох се, че това, което е. Ще има около играе в контролните настройки:) наздравици |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Мишка и клавиатура проблем | parmo | Общи Хардуер Чат | 5 | 13 ноември 2008 15:05 |
| Клавиатура проблема: a1 S2 d3 j7 k8 l9 | noseful | Общи Хардуер Чат | 1 | 15-ти септември 2008 08:24 |
| Compaq армада Клавиатура Проблем | 8MU | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 16-то Dec 2007 11:57 |
| Клавиатура и мишка - Аз съм като има проблем с новата ми клавиатура и мишка ... | Elite Techs | Общи Хардуер Чат | 4 | 19-ти септември 2006 01:38 |
| Клавиатура - Аз съм като проблем с моя Asus A7V8X-X дънни платки | Джаки | Общи Хардуер Чат | 2 | 22 май 2006 г. 07:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |