![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all,
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hehe χρειάζεται να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για το Ηνωμένο Βασίλειο, διότι στις ΗΠΑ που θ επίκλιση θυμάμαι τώρα πώς να αλλάξει αυτό το xp όπως iv έχεις vista τώρα είμαι σίγουρος ότι θα som1 μετά βήμα-βήμα
| |||
| |||
| μα είναι ότι αυτό που είναι. Θα πάρω μια παίζουν κοντά σε ρυθμίσεις ελέγχου:) εις υγεία |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το ποντίκι και πληκτρολόγιο πρόβλημα | parmo | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 13 Νοε 2008 15:05 |
| Πληκτρολόγιο πρόβλημα: α1 s2 D3 J7 K8 L9 | noseful | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 15η Σεπ 2008 08:24 |
| Compaq Armada Πληκτρολόγιο Πρόβλημα | 8MU | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 16 Δεκ. 2007 11:57 |
| Πληκτρολόγιο και το ποντίκι - Είμαι έχοντας ένα πρόβλημα με το νέο μου πληκτρολόγιο και το ποντίκι ... | Elite Techs | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 19η Σεπ 2006 01:38 |
| Πληκτρολόγιο - Είμαι έχοντας πρόβλημα με το Asus A7V8X-X Motherboard | Jackie | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 22η Μαΐου 2006 07:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |