![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bok svima,
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hehe morate promijeniti postavke uk jer je postavljena na USA ja licemjerje zapamti me kako promijeniti ovo na xp jer je vista iv sada sam siguran som1 post će korak po korak
| |||
| |||
| oh da se što je to. Ja ću se igrati oko kontrole u postavkama:) živjeli |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Miš i tipkovnica problem | parmo | General Hardware Chat | 5 | 13. studeni 2008 15:05 |
| Tipkovnica problem: a1 s2 d3 J7 K8 L9 | noseful | General Hardware Chat | 1 | 15. Ruj 2008 08:24 |
| Tvrtke Compaq Armada Keyboard Problem | 8MU | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 16. prosinac 2007 11:57 |
| Tipkovnice i miša - Im 'vlasništvo problem sa moje nove tipkovnice i miša ... | Elite Techs | General Hardware Chat | 4 | 19. Sep 2006 01:38 |
| Keyboard - Im 'vlasništvo problem sa mojim Asus A7V8X-X matične ploče | Jackie | General Hardware Chat | 2 | 22. svibanj 2006 07:28 |
| Thread Tools | |
| |