![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all,
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hehe jums reikia pakeisti nustatymus, kad Jungtinėje Karalystėje, nes jos nustato, kad JAV i cant remember dabar, kaip pakeisti šią XP kaip IV Got Vista dabar esu tikras som1 bus žingsnis po žingsnio
| |||
| |||
| O tai, kad kas tai yra. I'll have pažaisti kontrolės parametrus:) į sveikatą |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pelės ir klaviatūros problema | parmo | General Hardware Chat | 5 | Lapkritis 13, 2008 15:05 |
| Klaviatūros problema: A1 S2 D3 J7 K8 L9 | noseful | General Hardware Chat | 1 | 15 rugsėjis 2008 08:24 |
| Compaq Armada klaviatūros problema | 8MU | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 16 gruodis 2007 11:57 |
| Klaviatūra ir pelė - Turiu problema su mano nauja klaviatūra ir pelė ... | Elite techs | General Hardware Chat | 4 | 19 rugsėjis 2006 01:38 |
| Keyboard - Turiu problema su mano Asus A7V8X-X plokštės | Jackie | General Hardware Chat | 2 | Gegužė 22, 2006 07:28 |
| Temos įrankiai | |
| |