![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво свима,
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хехе морате променити подешавања ук јер је постављена на УСА ја лицемјерје запамти ме како да променим ово на ксп јер је виста ив сада сам сигуран сом1 пост ће корак по корак
| |||
| |||
| ох да се што је то. Ја ћу се играти око контроле у подешавањима:) живели |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Миш и тастатура проблем | парми | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 13 новембар 2008 15:05 |
| Тастатуром Проблем: А1 С2 Д3 ј7 К8 Л9 | носефул | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 15. сеп 2008 08:24 |
| Компаније Цомпак Армада Кеыбоард Проблем | 8МУ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 16 децембар 2007 11:57 |
| Тастатуре и миша - Им 'имајући проблем са моје нове тастатуре и миша ... | Елите Тецхс | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 19. Сеп 2006 01:38 |
| Кеыбоард - Им 'имајући један проблем са мојим Асус А7В8Кс-Кс матичне плоче | Јацкие | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 22 мај 2006 07:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |