по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Лаптоп екрана проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 юни 2008, 00:21
Новите държави Група

Default Лаптоп екрана проблем

Здравей, надявам се, че някой може да ми помогне тук. Аз един използвайки Compaq Presario M2013AP. Наскоро екрана разработена вертикална лента точно 2,5 инча широк от горе до долу, където цвета е избледнял.
Мислех, че това е дело на мъртви пиксели и изтеглени програма, наречена UDPixel за да помогне на ръгвам пиксела обратно към живота, но не е работил.
Ще оценили високо всяко съдействие извършени.
Благодарности
Old 11 юни 2008, 02:59
Номер на групата

Това станало с моя стар лаптоп с бандерол, който е бил черен, отидох Desktop> Имоти> Настройки> и по някаква причина на дисплея над разделителна способност на екрана е двойно екрана? за лаптоп? LOL така всъщност Промених го обратно и черната лента отиде опиташ, това станало, защото аз включен за монитор в моя лаптоп мисля.
Old 11 юни 2008, 07:46
Новите държави Група

Благодарение Kanoakavirus но моите настройки не са били променени, тъй като в деня, когато купи лаптоп, който е бил 3 години назад. А аз никога не са използвани с външен монитор.
Old 12 юни 2008, 09:15
Номер на групата

Вземи екрана изстрел и го поставете в боя, ако можете да видите лента на екрана, след което снима ID туря пари за вашите настройки на дисплея свойства, ако не можете да видите лента след това тя може да бъде нещо по-сериозно. Ще бъдете ли в състояние да вземе картина и да го качите тук?
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc