![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, надявам се, че някой може да ми помогне тук. Аз един използвайки Compaq Presario M2013AP. Наскоро екрана разработена вертикална лента точно 2,5 инча широк от горе до долу, където цвета е избледнял. Мислех, че това е дело на мъртви пиксели и изтеглени програма, наречена UDPixel за да помогне на ръгвам пиксела обратно към живота, но не е работил. Ще оценили високо всяко съдействие извършени. Благодарности |
|
| |||
| |||
| Това станало с моя стар лаптоп с бандерол, който е бил черен, отидох Desktop> Имоти> Настройки> и по някаква причина на дисплея над разделителна способност на екрана е двойно екрана? за лаптоп? LOL така всъщност Промених го обратно и черната лента отиде опиташ, това станало, защото аз включен за монитор в моя лаптоп мисля. |
|
| |||
| |||
| Благодарение Kanoakavirus но моите настройки не са били променени, тъй като в деня, когато купи лаптоп, който е бил 3 години назад. А аз никога не са използвани с външен монитор. |
|
| |||
| |||
| Вземи екрана изстрел и го поставете в боя, ако можете да видите лента на екрана, след което снима ID туря пари за вашите настройки на дисплея свойства, ако не можете да видите лента след това тя може да бъде нещо по-сериозно. Ще бъдете ли в състояние да вземе картина и да го качите тук? |