menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Obrazovky notebooku problém

Reply

Thread Nástroje
Old 11. červen 2008, 00:21
Nový člen skupiny

Default Obrazovky notebooku problém

Ahoj, doufám, že někdo pomůže mi. I jedno použití Compaq Presario M2013AP. Právě obrazovky vytvořila vertikální kapela přesně 2,5 palce široké odshora až dolů, kde se barvy vybledly.
Myslel jsem, že to byl případ mrtvých pixelů a stáhnout program nazvaný UDPixel pomoci prod pixelů zpět do života, ale zatím nefunguje.
Bude velmi vážíme jakékoli pomoci poskytované.
Díky
Old 11. červen 2008, 02:59
Dárce Skupina

To se stalo na mém starém notebooku s kapelou, která byla černá, šel jsem na ploše> Vlastnosti> Nastavení> a z nějakého důvodu na displeji nad Rozlišení obrazovky je duální obrazovku? na notebook? lol takže tak jako tak jsem to změnil zpět a černý pás šel zkusit, to se stalo, protože jsem zapojený monitor do mého notebooku myslím.
Old 11. červen 2008, 07:46
Nový člen skupiny

Díky Kanoakavirus ale moje nastavení se nezměnily od toho dne jsem koupil notebook, který byl před 3 lety. A já jsem nikdy nepoužíval externí monitor.
Old 12. června 2008, 09:15
Dárce Skupina

Udělejte si náhled obrazovky a vložte jej do barvy, pokud můžete vidět kapelu na obrazovce zastřeleni poté id dát peníze na nastavení ve vlastnostech zobrazení, když není možné vidět kapelu pak to může být něco vážného. Mohl byste být schopni přijmout obrázek a nahrajte ji sem?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
HP DV9500US Laptop obrazovky Problem jonia Notebooky, Mobily a PDA 1 19. června 2009 15:33
Obrazovka notebooku stala Menší haseeb Notebooky, Mobily a PDA 6 4. února 2009 22:10
Laptop rozbité obrazovky Keys767 Notebooky, Mobily a PDA 14 13. ledna 2008 12:28
HI stupeň Laptop obrazovky Problem helpmeoutpeeps Notebooky, Mobily a PDA 3 2. ledna 2008 14:23
Obrazovky notebooku pomoci .... Kosti Obecné Hardware Chat 3 28. května 2007 23:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.