![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, doufám, že někdo pomůže mi. I jedno použití Compaq Presario M2013AP. Právě obrazovky vytvořila vertikální kapela přesně 2,5 palce široké odshora až dolů, kde se barvy vybledly. Myslel jsem, že to byl případ mrtvých pixelů a stáhnout program nazvaný UDPixel pomoci prod pixelů zpět do života, ale zatím nefunguje. Bude velmi vážíme jakékoli pomoci poskytované. Díky |
|
| |||
| |||
| To se stalo na mém starém notebooku s kapelou, která byla černá, šel jsem na ploše> Vlastnosti> Nastavení> a z nějakého důvodu na displeji nad Rozlišení obrazovky je duální obrazovku? na notebook? lol takže tak jako tak jsem to změnil zpět a černý pás šel zkusit, to se stalo, protože jsem zapojený monitor do mého notebooku myslím. |
|
| |||
| |||
| Díky Kanoakavirus ale moje nastavení se nezměnily od toho dne jsem koupil notebook, který byl před 3 lety. A já jsem nikdy nepoužíval externí monitor. |
|
| |||
| |||
| Udělejte si náhled obrazovky a vložte jej do barvy, pokud můžete vidět kapelu na obrazovce zastřeleni poté id dát peníze na nastavení ve vlastnostech zobrazení, když není možné vidět kapelu pak to může být něco vážného. Mohl byste být schopni přijmout obrázek a nahrajte ji sem? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP DV9500US Laptop obrazovky Problem | jonia | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 19. června 2009 15:33 |
| Obrazovka notebooku stala Menší | haseeb | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 4. února 2009 22:10 |
| Laptop rozbité obrazovky | Keys767 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 13. ledna 2008 12:28 |
| HI stupeň Laptop obrazovky Problem | helpmeoutpeeps | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 2. ledna 2008 14:23 |
| Obrazovky notebooku pomoci .... | Kosti | Obecné Hardware Chat | 3 | 28. května 2007 23:27 |
| Thread Nástroje | |
| |