![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να με βοηθήσει εδώ. Ι χρησιμοποιώντας έναν Compaq Presario M2013AP. Πρόσφατα, η οθόνη αναπτυχθεί μια κατακόρυφη ζώνη ακριβώς 2,5 ίντσες ευρύ από επάνω προς τα κάτω, όπου το χρώμα έχει ξεθωριάσει. Νόμιζα ότι αυτό ήταν μια υπόθεση των νεκρών pixels και λήψη ενός προγράμματος που ονομάζεται UDPixel να βοηθήσει τα προϊόντα εικονοστοιχεία πίσω στη ζωή, αλλά δεν λειτούργησε. Θα εκτιμούσα πολύ κάθε βοήθεια που παρέχονται. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Αυτό happend στο παλιό μου laptop με μια μπάντα η οποία ήταν μαύρη, πήγα στην επιφάνεια εργασίας> Ιδιότητες> Ρυθμίσεις> και για κάποιο λόγο πάνω στην απεικόνιση της οθόνης ήταν διπλή οθόνη; σε ένα φορητό υπολογιστή; lol anyways i άλλαξε τόσο πίσω και η μαύρη ζώνη πήγε να το δοκιμάσετε, διότι αυτό happend i βουλώνονται οθόνη σε φορητό υπολογιστή μου, νομίζω. |
|
| |||
| |||
| Χάρη Kanoakavirus αλλά μου ρυθμίσεις δεν έχουν αλλάξει από την ημέρα που αγόρασα το laptop που ήταν 3 χρόνια πριν. Και ποτέ δεν χρησιμοποιηθεί μια εξωτερική οθόνη. |
|
| |||
| |||
| Πάρτε ένα στιγμιότυπο οθόνης και επικολλήστε το στο χρώμα, αν μπορείτε να δείτε την ταινία στην οθόνη γυρίστηκε id τότε που τα λεφτά μου για τις ρυθμίσεις σας στην οθόνη ιδιότητες, εάν δεν μπορείτε να δείτε μια ταινία, τότε μπορεί να είναι κάτι πιο σοβαρό. Θα είναι σε θέση να λάβει μια εικόνα και φορτώστε το από εκεί; |