manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Laptop ekran problem

Reply

Thread Tools
Old 11. lipnja 2008, 00:21
Novi član grupe

Hi there, nadam se da netko može pomoć mene vanjska strana ovdje. I jedna koristeći tvrtke Compaq Presario M2013AP. Nedavno ekran razvijen okomite bend točno 2,5 inča širok od vrha do dna, gdje je uveo boje.
Mislio sam da je to slučaj mrtvih piksela i skinuti program zvan UDPixel pomoći u prod piksela natrag u život, ali nije uspjela.
Hoće jako zahvalni na bilo kojoj pomoći pružene.
Hvala
Old 11. lipnja 2008, 02:59
Donatorska Grupa

Ovaj happend to moj stari laptop s bendom, koji je crne boje, i ode u Desktop> Properties> Settings> i iz nekog razloga na zaslonu iznad Rezolucija zaslona je dual screen? na laptop? lol anyways pa sam ga promijenio i bend je otišao na crni probati, ovo happend jer sam priključen jedan monitor u moj laptop mislim.
Old 11. lipnja 2008, 07:46
Novi član grupe

Hvala Kanoakavirus ali moje postavke nisu promijenila od dana kada sam kupio laptop koji je 3 godine. I ja nikad ne koristi vanjski monitor.
Old 12. lipnja 2008, 09:15
Donatorska Grupa

Uzmi screen shot i zalijepite ga u paint, ako možete vidjeti bend na zaslonu pucao id onda stavi novac na moje postavke na zaslonu svojstva, ako ne možete vidjeti bend onda svibanj biti nešto ozbiljnije. Biste li mogli uzeti sliku i postavite je ovdje?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.