kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Laptop képernyő probléma

Reply

Téma eszközök
Old Június 11 2008, 00:21
Új tag Csoport

Default Laptop képernyő probléma

Helló, remélem valaki tud segítsen nekem itt. Én használ egy Compaq Presario M2013AP. A közelmúltban a képernyőn, kifejlesztett egy függőleges sáv pontosan 2,5 inch széles fentről lefelé, ha a színe nem fakult.
Azt hittem, ez esetben halott pixel és a letöltött programot hívott UDPixel segíteni prod a pixelek vissza az életbe, de nem működött.
Nagymértékben méltányol minden segítséget nyújtanak.
Köszönöm
Old Június 11 2008, 02:59
Donor Group

Ez történt a régi laptop egy zenekar, amely fekete volt, bementem Desktop> Tulajdonságok> Beállítások>, és valamilyen oknál fogva, a kijelző felett felbontás volt kettős képernyőn? egy laptop? lol így Egyébként én változtatott vissza a fekete sáv ment próbálja ki, ez történt, mert csatlakoztatva a monitor be a laptop, azt hiszem.
Old Június 11 2008, 07:46
Új tag Csoport

Köszönet Kanoakavirus de a beállítások nem változtak, mivel a napon vásároltam a laptopot, amely 3 évvel ezelőtt. És én még soha nem használt külső monitor.
Old Június 12 2008, 09:15
Donor Group

Vegyünk egy képernyő szemcsésedik, és illessze a festéket, ha látható a zenekar a képernyőn, majd lövés id tette a pénzt a beállításokat, a kijelző tulajdonságait, ha nem látja a zenekar akkor valami komoly. Szeretné, ha tudja, hogy egy képet, és töltsd fel ide?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
HP DV9500US Laptop képernyő probléma jonia Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 19. június 2009 15:33
Laptop Screen egyre kisebb Haseeb Laptopok, PDA-k & Mobiles 6 4. február 2009 22:10
Összetört Laptop Screen Keys767 Laptopok, PDA-k & Mobiles 14 13. január 2008 12:28
HI fokozatú Laptop képernyő probléma helpmeoutpeeps Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 2. Jan 2008 14:23
Laptop képernyő segít .... csontok Általános fémáru Chat 3 28. május 2007 23:27
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.