![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, remélem valaki tud segítsen nekem itt. Én használ egy Compaq Presario M2013AP. A közelmúltban a képernyőn, kifejlesztett egy függőleges sáv pontosan 2,5 inch széles fentről lefelé, ha a színe nem fakult. Azt hittem, ez esetben halott pixel és a letöltött programot hívott UDPixel segíteni prod a pixelek vissza az életbe, de nem működött. Nagymértékben méltányol minden segítséget nyújtanak. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Ez történt a régi laptop egy zenekar, amely fekete volt, bementem Desktop> Tulajdonságok> Beállítások>, és valamilyen oknál fogva, a kijelző felett felbontás volt kettős képernyőn? egy laptop? lol így Egyébként én változtatott vissza a fekete sáv ment próbálja ki, ez történt, mert csatlakoztatva a monitor be a laptop, azt hiszem. |
|
| |||
| |||
| Köszönet Kanoakavirus de a beállítások nem változtak, mivel a napon vásároltam a laptopot, amely 3 évvel ezelőtt. És én még soha nem használt külső monitor. |
|
| |||
| |||
| Vegyünk egy képernyő szemcsésedik, és illessze a festéket, ha látható a zenekar a képernyőn, majd lövés id tette a pénzt a beállításokat, a kijelző tulajdonságait, ha nem látja a zenekar akkor valami komoly. Szeretné, ha tudja, hogy egy képet, és töltsd fel ide? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| HP DV9500US Laptop képernyő probléma | jonia | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 19. június 2009 15:33 |
| Laptop Screen egyre kisebb | Haseeb | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 6 | 4. február 2009 22:10 |
| Összetört Laptop Screen | Keys767 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 14 | 13. január 2008 12:28 |
| HI fokozatú Laptop képernyő probléma | helpmeoutpeeps | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 2. Jan 2008 14:23 |
| Laptop képernyő segít .... | csontok | Általános fémáru Chat | 3 | 28. május 2007 23:27 |
| Téma eszközök | |
| |