פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

Laptop מסך הבעיה

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 11 2008, 00:21
קבוצת חברות חדשות

Default Laptop מסך הבעיה

שלום לך, אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי כאן. אני משתמש של Compaq Presario M2013AP. לאחרונה פיתח את המסך אנכית הלהקה בדיוק 2.5 אינץ 'רחב של מלמעלה למטה שבו יש צבע דהוי.
אני חשבתי שזה מקרה של פיקסלים מתים ו הורדת תוכנית הנקראת UDPixel לעזור לדחוף את פיקסלים חזרה לחיים, אבל לא עבד.
האם מעריכים מאוד כל סיוע שניתנו.
תודה
Old יוני 11 2008, 02:59
קבוצת תורמים

Default Laptop מסך הבעיה

זה happend הנייד הישן שלי עם הלהקה, אשר היה שחור, ניגשתי לשולחן עבודה> מאפיינים> הגדרות> ומסיבה כלשהי של המוצגים לעיל רזולוציית מסך זה היה מסך כפול? על מחשב נייד? LOL בכל מקרה אני כל כך שונה זה בחזרה ואת הלהקה שחור הלך לנסות את זה, זה בגלל שאני happend פקוק א לפקח לתוך הנייד שלי, אני חושב.
Old יוני 11 2008, 07:46
קבוצת חברות חדשות

Default Laptop מסך הבעיה

תודה Kanoakavirus אבל יש לי את ההגדרות לא שונו מאז היום קניתי את המחשב הנישא שהיה לפני 3 שנים. ואני מעולם לא נעשה שימוש חיצוני לפקח.
Old יוני 12 2008, 09:15
קבוצת תורמים

Default Laptop מסך הבעיה

קח כדור המסך ולהדביק אותו צבע, אם אתה יכול לראות את הלהקה על המסך ואז ירו מזהה לשים את הכסף שלך על ההגדרות של מאפייני תצוגה, אם אינך יכול לראות את הלהקה אז יכול להיות משהו יותר רציני. האם אתה מסוגל לקחת תמונה ולטעון אותו כאן?
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
HP Laptop DV9500US מסך בעיה jonia מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 1 19th יוני 2009 15:33
מחשב נייד בעל מסך להתחסר haseeb מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 6 4th פברואר 2009 22:10
שברו Laptop מסך Keys767 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 14 13 ינואר 2008 12:28
HI כיתה Laptop מסך בעיה helpmeoutpeeps מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 3 2nd ינואר 2008 14:23
Laptop מסך לעזור .... עצמות כללי חומרה צ 'אט 3 -28 במאי 2007 23:27
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.