![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך, אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי כאן. אני משתמש של Compaq Presario M2013AP. לאחרונה פיתח את המסך אנכית הלהקה בדיוק 2.5 אינץ 'רחב של מלמעלה למטה שבו יש צבע דהוי. אני חשבתי שזה מקרה של פיקסלים מתים ו הורדת תוכנית הנקראת UDPixel לעזור לדחוף את פיקסלים חזרה לחיים, אבל לא עבד. האם מעריכים מאוד כל סיוע שניתנו. תודה |
|
| |||
| |||
| זה happend הנייד הישן שלי עם הלהקה, אשר היה שחור, ניגשתי לשולחן עבודה> מאפיינים> הגדרות> ומסיבה כלשהי של המוצגים לעיל רזולוציית מסך זה היה מסך כפול? על מחשב נייד? LOL בכל מקרה אני כל כך שונה זה בחזרה ואת הלהקה שחור הלך לנסות את זה, זה בגלל שאני happend פקוק א לפקח לתוך הנייד שלי, אני חושב. |
|
| |||
| |||
| תודה Kanoakavirus אבל יש לי את ההגדרות לא שונו מאז היום קניתי את המחשב הנישא שהיה לפני 3 שנים. ואני מעולם לא נעשה שימוש חיצוני לפקח. |
|
| |||
| |||
| קח כדור המסך ולהדביק אותו צבע, אם אתה יכול לראות את הלהקה על המסך ואז ירו מזהה לשים את הכסף שלך על ההגדרות של מאפייני תצוגה, אם אינך יכול לראות את הלהקה אז יכול להיות משהו יותר רציני. האם אתה מסוגל לקחת תמונה ולטעון אותו כאן? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HP Laptop DV9500US מסך בעיה | jonia | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 19th יוני 2009 15:33 |
| מחשב נייד בעל מסך להתחסר | haseeb | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | 4th פברואר 2009 22:10 |
| שברו Laptop מסך | Keys767 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 14 | 13 ינואר 2008 12:28 |
| HI כיתה Laptop מסך בעיה | helpmeoutpeeps | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 2nd ינואר 2008 14:23 |
| Laptop מסך לעזור .... | עצמות | כללי חומרה צ 'אט | 3 | -28 במאי 2007 23:27 |
| שרשרת כלים | |
| |