mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Laptopo ekrano problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 11, 2008, 00:21
Naujas Narys

Hi there, tikiuosi, kas nors gali padėti man čia. Aš naudojant Compaq Presario M2013AP. Paskutinės ekrano sukūrė vertikali juosta tiksliai 2,5 cm pločio, iš viršaus į apačią, kur spalva išnyko.
Maniau, kad tai buvo negyvų pikselių atveju reikia atsisiųsti programą "UDPixel padėti prod taškų grįžti į gyvenimą, o ne dirbo.
Bus labai dėkingi už bet kokią pagalbą, paslaugas.
Ačiū
Old Birželis 11, 2008, 02:59
Donorų grupės

Tai atsitiko mano senas nešiojamas su juostele, kurios buvo juodas, nuėjau į Desktop> Properties> Settings> ir kai pirmiau Raiška jis buvo dvigubas ekranas priežastis? ant laptopo? lol tai anyways mes pakeitėme jį atgal ir juoda juosta atėjo išbandyti, tai atsitiko todėl, kad aš prijungtas monitorius į mano nešiojamas manau.
Old Birželis 11, 2008, 07:46
Naujas Narys

Ačiū Kanoakavirus bet mano parametrai nebuvo pakeisti, nes dieną aš nusipirkau nešiojamąjį kompiuterį, kuris buvo prieš 3 metus. Ir aš niekada naudojamas išorinis monitorius.
Old Birželis 12, 2008, 09:15
Donorų grupės

Take screen shot "ir įklijuokite jį į dažus, jeigu jūs galite pamatyti ekrane, juostoje kulka tada ID įdėti savo pinigus savo nustatymus ekrano savybes, jei negali rodyti juostos tada jis gali būti kažkas daugiau rimta. Ar galima nufotografuoti ir įkelti jį čia?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.