![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there, tikiuosi, kas nors gali padėti man čia. Aš naudojant Compaq Presario M2013AP. Paskutinės ekrano sukūrė vertikali juosta tiksliai 2,5 cm pločio, iš viršaus į apačią, kur spalva išnyko. Maniau, kad tai buvo negyvų pikselių atveju reikia atsisiųsti programą "UDPixel padėti prod taškų grįžti į gyvenimą, o ne dirbo. Bus labai dėkingi už bet kokią pagalbą, paslaugas. Ačiū |
|
| |||
| |||
| Tai atsitiko mano senas nešiojamas su juostele, kurios buvo juodas, nuėjau į Desktop> Properties> Settings> ir kai pirmiau Raiška jis buvo dvigubas ekranas priežastis? ant laptopo? lol tai anyways mes pakeitėme jį atgal ir juoda juosta atėjo išbandyti, tai atsitiko todėl, kad aš prijungtas monitorius į mano nešiojamas manau. |
|
| |||
| |||
| Ačiū Kanoakavirus bet mano parametrai nebuvo pakeisti, nes dieną aš nusipirkau nešiojamąjį kompiuterį, kuris buvo prieš 3 metus. Ir aš niekada naudojamas išorinis monitorius. |
|
| |||
| |||
| Take screen shot "ir įklijuokite jį į dažus, jeigu jūs galite pamatyti ekrane, juostoje kulka tada ID įdėti savo pinigus savo nustatymus ekrano savybes, jei negali rodyti juostos tada jis gali būti kažkas daugiau rimta. Ar galima nufotografuoti ir įkelti jį čia? |