![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there, mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc tutaj. I jeden z wykorzystaniem Compaq Presario M2013AP. Ostatnio ekranu opracował pionowe pasma dokładnie 2,5 cm szerokości od góry do dołu, gdzie kolor ma Faded. Myślałem, że był to przypadek martwych pikseli i pobrać programu o nazwie UDPixel pomoc prod pikseli z powrotem do życia, ale nie pracował. Czy wdzięczni wszelkiej pomocy świadczone. Dzięki |
|
| |||
| |||
| To się stało z moim starym laptopie z zespołem, który był czarny, i udał się do Pulpit> Właściwości> Ustawienia> i jakiegoś powodu na wyświetlaczu powyżej Rozdzielczość ekranu to podwójne? na laptopie? lol tak anyways i zmieniła go z powrotem i czarny pas poszedł spróbować, to się stało, ponieważ i podłączony monitor do mojego laptopa i think. |
|
| |||
| |||
| Dzięki Kanoakavirus ale moje ustawienia nie uległy zmianie od dnia Kupiłem laptopa, który został 3 lata temu. I nigdy nie używane zewnętrznego monitora. |
|
| |||
| |||
| Zrób zdjęcie ekranu i wkleić go w farbach, jeśli można zobaczyć zespół na ekranie strzału id następnie umieścić moje pieniądze na swoje ustawienia wyświetlacza w nieruchomości, jeśli nie można zobaczyć zespół, to może być coś bardziej poważnego. Czy można było zrobić zdjęcie i przesłać go tutaj? |
![]() |
|
| Zakładki |