![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, sper ca cineva va poate ajuta-ma aici. Am o folosind un Compaq Presario M2013AP. Recent ecran a dezvoltat o banda verticala exact 2.5 inch wide de sus în jos în cazul în care culoarea a apus. Am crezut că acest lucru a fost un caz de moarte pixeli şi descărcat un program numit UDPixel pentru a ajuta la prod de pixeli din nou la viata, dar nu a mers. Va aprecia orice asistenţă prestate. Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Acest happend la vechiul meu laptop cu o trupa care a fost negru, m-am dus la Desktop> Properties> Settings> şi pentru un motiv pe ecran de mai sus rezoluţia ecranului era dual ecran? pe un laptop? lol deci oricum am schimbat-o înapoi şi de bandă neagră a mers încerca, pentru că am acest happend conectat un monitor în sistemul meu laptop cred. |
|
| |||
| |||
| Multumesc Kanoakavirus dar setările mele nu s-au schimbat de la ziua în care am cumparat laptop-ul care a fost acum 3 ani. Şi nu am mai folosit un monitor extern. |
|
| |||
| |||
| Ia un ecran shot şi lipiţi-o în vopsea, dacă puteţi să vedeţi de banda de pe ecran împuşcat apoi id-mi banii pe setările pe ecran proprietăţi, dacă nu se poate vedea o bandă de atunci s-ar putea sa fie ceva mai serios. Ai fi în stare pentru a face o fotografie şi trimite-l aici? |
![]() |
|
| Marcaje |