![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, dúfam, že niekto pomôže mi. I jedno použitie Compaq Presario M2013AP. Práve obrazovky vytvorila vertikálne kapela presne 2,5 palca širokej zhora až dole, kde sa farby vyblednuté. Myslel som, že to bol prípad mŕtvych pixelov a stiahnuť program nazvaný UDPixel pomoci prod pixels späť do života, ale zatiaľ nefunguje. Bude veľmi vážime akejkoľvek pomoci poskytovanej. Vďaka |
|
| |||
| |||
| To sa stalo na mojom starom notebooku s kapelou, ktorá bola čierna, šel jsem na ploche> Vlastnosti> Nastavenie> a z nejakého dôvodu na displeji nad Rozlíšenie obrazovky je duálny obrazovku? na notebook? lol takže tak ako tak som to zmenil späť a čierny pás išiel skúsiť, to sa stalo, pretože som zapojený monitor do môjho notebooku myslím. |
|
| |||
| |||
| Vďaka Kanoakavirus ale moje nastavenia sa nezmenili od toho dňa som kúpil notebook, ktorý bol pred 3 rokmi. A já jsem nikdy nepoužíval externý monitor. |
|
| |||
| |||
| Urobte si náhľad obrazovky a vložte ho do farby, ak môžete vidieť kapelu na obrazovke zastrelila potom id dať peniaze na nastavenia vo vlastnostiach zobrazenia, keď nie je možné vidieť kapelu potom to môže byť niečo vážneho. Mohli by ste byť schopní prijať obrázok a nahrajte ju sem? |