![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере, надам се да неко може помоћ мене вањска страна овдје. И једна помоћу предузећа Цомпак Пресарио М2013АП. Недавно екран развијен разоарувате бенд тачно 2,5 инча широк од врха до дна, где је увео боје. Мислио сам да је то случај мртвих пиксела и скинути програма који се зове УДПиксел помоћи у Прод пиксела натраг у живот, али није успела. Хоће јако захвални на било којој помоћи пружене. Хвала |
|
| |||
| |||
| Овај хаппенд то мој стари лаптоп са бендом, који је црне боје, и оде у Десктоп> Пропертиес> Сеттингс> и из неког разлога на екрану изнад Резолуција екрана је дуал сцреен? на лаптоп? лол аныуаыс па сам га променио и бенд је отишао на црни пробати, ово хаппенд јер сам прикључен један монитор у мој лаптоп мислим. |
|
| |||
| |||
| Хвала Каноакавирус али моје подешавања нису променила од дана када сам купио лаптоп који је 3 године. И ја никад не користи вањски монитор. |
|
| |||
| |||
| Узми сцреен схот и налепите га у паинт, ако можете видети бенд на екрану пуцао ид онда стави новац на моје подешавања на екрану својства, ако не можете видети бенд онда мај бити нешто озбиљније. Да ли бисте могли узети слику и поставите је овде? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп ХП ДВ9500УС Сцреен Проблем | јониа | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 19. јуна 2009 15:33 |
| Лаптоп екран Хас омалити | хасееб | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 6 | 4 фебруар 2009 22:10 |
| Наљоскан Лаптоп Сцреен | Кеыс767 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 14 | 13 јануар 2008 12:28 |
| ХИ Граде Лаптоп Сцреен Проблем | хелпмеоутпеепс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 2 јануар 2008 14:23 |
| Лаптоп екран помоћи .... | кости | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 28 мај 2007 23:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |