![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, birisi bana yardımcı olabilir umuyoruz. Ben bir Compaq Presario M2013AP kullanarak. Son ekran dikey bant tam 2,5 inç üst nerede rengi soluk var altına geniş geliştirdi. Bu ölü piksel bir durumda ve yaşam için piksel üvendire yardımcı olmak için bir program UDPixel adı indirilen ancak çalıştı değil sanıyordum. Büyük bir yardım görüntülenir göreceksiniz. Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Bu benim eski dizüstü için siyah bir bant ile happend, Masaüstü gitti> Özellikler> Ayarlar> ve ikili ekran olduğunu Ekran çözünürlüğü Yukarıdaki ekranda bir sebepten dolayı? bir laptopunda? lol Bunu zaten ben ve değiştirilebilir siyah bant deneyin gittim, bu happend çünkü benim laptop i bir monitör takılı düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Kanoakavirus ama ayarları ben 3 yıl önce olduğu dizüstü bilgisayar satın aldığım günden beri değişmiş değildir. Ve ben bir harici monitör kullanıldığında hiç. |
|
| |||
| |||
| Ekran resmi al ve boya yapıştırın, eğer daha sonra ekran özelliklerinde Ayarlarınızı benim para koymak kimliği çekim ekranda bant görebilirsiniz, eğer o zaman daha ciddi olabilir bant göremiyorum. Misiniz bir fotoğraf çekmek için buraya yüklemek mümkün olabilir mi? |